MUŠKARCI ŽELE MOĆ, USPEH I S*KS, A ŽENE LJUBAV: Sanja Marinković svima održala predavanje o odnosima, pa uradila NEOBIČNU stvar
Foto: Filip Plavčić

TREBA O TOME VIŠE UČITI

MUŠKARCI ŽELE MOĆ, USPEH I S*KS, A ŽENE LJUBAV: Sanja Marinković svima održala predavanje o odnosima, pa uradila NEOBIČNU stvar

Stars -

Voditeljka Sanja Marinković na Instagram profilu podelila je izuzetno zanimljiv snimak koji je izazvao lavinu komentara na Instagramu.

Naime, dok je pisala o odnosu između muškarca i žene, Marinkovićeva je otkrila da je tokom posete Bliskom istoku imala priliku da dodirne delić meseca.

Sanja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

- U susret drugačijoj buducnosti. Ono što će ostati isto, a verovatno bi tako bilo i na Mesecu, (delić Meseca sam imala priliku da dodirnem na ovom snimku- veoma glatka i prijatna površina) to su razlike među polovima. Muškarci žele moć, uspeh i s*ks. Žene žele stabilnost, ljubav i bliskost. Možda zvuči neozbiljno, ali verujem da bi trebalo više da čitamo i proučavamo naučna dostignuća u vezi sa skeniranjem funkcija ljudskog mozga, pa i kada je reč o muško-ženskim odnosima. Biološke i siciološke razlike dama i gospode mnogo utiču na naš život, ma koliko mislili da su polne razlike i jednakosti davno “pročitane knjige” - napisala je Sanja u opisu snimka.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:45

BAROVCI SE NE SMIRUJU! Večeras maske padaju, Dejana priznala da se zaljubila a Sanja postala GLAVNA ZAVODNICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track