Foto: Profimedia

POMERA GRANICE

VERENIK MEGAN FOKS ZGROZIO LJUDE ŠIROM PLANETE: Kako mu je jedna od najlepših žena na svetu dopustila da uradi ovako nešto?! FOTO

Pop kultura

Glumica Megan Foks verila sa 13. januara sa reperom Kolsonom Bejkerom, poznatijem kao Mašin Gan Keli, a mnogi su se tada zapitali kako je jedna od najlepših žena sveta pala na njega i u čemu je fora.

Međutim, izgleda da je Megan toliko "slepa od ljubavi", da joj njegovi ekscentrični izleti i prkošenje maskulinitetu nimalo ne smetaju. Ovaj put Kolson je, sudeći po komentarima njegovih Instagram pratilaca, zaista preterao.

Reper je naime rešio da svoju kosu ofarba u roze, a boju kose savršeno je uklopio sa roze džemperom i pink lakom za nokte. Zbog ovoga je veliki broj njegovih fanova napisao negativne komentare, a jedan je čak i dodao da će nakon ovoga prestati da ga prati.

Podsetimo, Megan Foks našla se u žiži javnosti kada je iznenada odlučila da ostavi tadašnjeg supruga, glumca Brajana Ostina Grina, i uplovi u romansu s ekscentričnim reperom Mašinom Ganom Kelijem.

Od tada njih dvoje ne prestaju da privlače pažnju svetske javnosti, a neretko i glumica, koja s bivšim suprugom ima tri sina, ima upadljive pojave na događajima i u javnosti.

(Kurir.rs)

Bonus video: