AKO POKUŠA DA GA SKINE, BOLEĆE JE: Verenički prsten Megan Foks vredi BRDO LOVE, ali krije jednu JEZIVU tajnu! (FOTO)
Foto: Profimedia

bizarno

AKO POKUŠA DA GA SKINE, BOLEĆE JE: Verenički prsten Megan Foks vredi BRDO LOVE, ali krije jednu JEZIVU tajnu! (FOTO)

Pop kultura -

Veridba Megan Foks (35) i MašinGana Kelija (31) glavna je tema medija već danima, ali tek sada je u prvi plan izbio prsten i kao i sve ostalo u njihovoj vezi, i prsten je izazvao opšte zgražavanje.

Megan Foks
foto: Printscreen

Objava Megan Foks o tome da su ona i Mašin Gan Keli vereni obišla je svet, a ljude je posebno zgrozila činjenica da, kako bi "zapečatili" čin veridbe, popili su krv onog drugog. Ali, ispostavilo se da nisu stali na tome.

Naime, i sam verenički prsten ima uznemirujuću simboliku koju je otkrio Mašin Gan.

Megan Foks
foto: Printscreen

"Ova dva srca su zapravo spojena trnjem. Dakle, ako pokuša da ga skine, to će je boleti", objasnio je reper, i dodao da "ljubav boli". Otkrio je i da se prsten može rastaviti i razdvojiti u dva prstena.

Naime, prsten se sastoji od dva kamena, zelenog i srebrnog, koji simbolizuju njihova spojena srca. Stigao je direktno iz rudnika, a dizajnirao ga je zlatar Stiven Vebster.

"Koncept je da se prsten može rastaviti i od njega se mogu napraviti dva prstena. Kada su zajedno, na mestu ih drži magnet. Pa vidite kako se spaja? A zatim dve odvojene suze formiraju srce", objasnio je Keli.

Megan Foks
foto: Printscreen

"Znam da je tradicija jedan prsten, ali dizajnirao sam ga sa Stivenom Vebsterom da budu dva, njen rodni kamen smaragd i moj rodni kamen dijamant. Postavljen na dve magnetne trake od trnja koje se spajaju kao dve polovine istih duša koje formiraju nejasno srce - našu ljubav", zaključio je reper.

Iako Vebster nije otkrio cenu prstena, stručnjaci za dijamante procenjuju da bi mogao da vredi i do 500 hiljada dolara.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track