Foto: Profimedia

da li biste je ostavili?

NIJE MOGLA DA SE OBUZDA ZBOG ČOKOLADE I STRIPEROVOG POLNOG ORGANA: Mladoženja je ostavio, a za sve je kriva njena SESTRA!

Žena

Stupanje u brak propraćeno je mnogim običaima među kojima se nalaze i devojačko i momačko veče.

Tradicija žurke koju organizuju kumovi neprestano pred venčanje za mnoge je sinonim poslednje slobodne večeri, te mnogi tu priliku iskoriste do maksimuma. To se desilo i jednoj budućoj mladi koja se malo opustila na svojoj devojačkoj večeri, te je kleknula ispred stipera i pila čokoladu koja je padala direktno sa njegovog penisa.

foto: Profimedia

Luda žurka loše se završila po mladu jer je njen verenik odlučio da joj se ne javi više, bez da joj objasni zašto je do toga došlo. Ova devojka ostala je sama sa gomilom svatova od kojih niko nije znao gde je mladoženja.

Ispostavilo se da je muškarac saznao šta je njegova žena radila pred večanje i da mu se to uopšte nije dopalo.

- Muškarac je nestao bez traga i glasa na svom venčanju nakon što mu je mladina sestra poslala video sa devojačke večeri njegove verenice, a u kom se vidi kako ona jede otopljenu čokoladu koja kaplje pravo sa polnog organa stripera u njena usta- pisalo je u jednom tvitu, a onda je usledilo i dodatno pojašnjenje.

Naime, mladina sestra poslala je video svom budućem zetu jer je bila ljuta na nju što ju je degradirala" sa pozicije "glavne deveruše", na "običnu deverušu".

(Kurir.rs)

Bonus video: