MISLIM DA SAM ŽELEO DA OTKRIJE I DA SE AGONIJA ZAVRŠI: Žena saznala da je muž vara, ali nije tražila razvod, evo i zašto!
Foto: Profimedia

Nije mu lako

MISLIM DA SAM ŽELEO DA OTKRIJE I DA SE AGONIJA ZAVRŠI: Žena saznala da je muž vara, ali nije tražila razvod, evo i zašto!

Žena -

Biti u braku ponekada nije lako. Često sukobljavanje sa problemima koje donosi život, mogu nekada srećnu vezu da ubnište i pretvore u pravi pakao.

razvod, brak
foto: Shutterstock

U ovakvim situacijama mnogi ljudi okreću se prevarama i aferama, znajući da to što rade nije u redu, ali prosto nisu sposobni da nađu bolje rešenje. Upravo se to desilo jednom muškarcu koji je nakon godina sa suprogom počeo da je vera.

Kako kaže, njegova supruga borila se sa čestom promenom raspoloženja, a često nije želela da ima odnose sa nim, zbog čega se on ponovo zbližio sa starom prijateljicom.

afera, prevara, preljuba, trojka, troje, veza
foto: Profimedia

- Posle dugih godina promena raspoloženja, bez želje za seksom i lošeg mentalnog zdravlja, moja supruga konačno dobija pomoć, ali to se dogodilo samo zato što je otkrila moju dugogodišnju ljubavnu vezu. U nedoumici sam. Da li ću prekinuti svoju aferu i pokušati da oživim naš mrtvi brak koji se raspada već nekoliko godina? Promenljivo ponašanje moje žene i nezainteresovanost za seks gurnuli su me u zagrljaj starog prijatelja. Ja imam 47 godina, a moja žena 46 godina. U braku smo 18 godina i imamo dvoje dece od 15 i 13 godina - napisao je jedan muškarac, pa objasnio da je njegova žena saznala za aferu:

psiholog, psihijatar
foto: Profimedia

- Moja žena je saznala prošlog meseca. Možda nisam bio toliko oprezan koliko je trebalo, ili je možda deo mene želeo da ona sazna. Očekivao sam da će prekinuti brak. Umesto toga, šokirala me je rekavši da je bila kod terapeuta, da joj je dijagnostikovana depresija i da je sada shvatila da su njene promene raspoloženja rezultat traume iz nasilne tinejdžerske veze. Rekla mi je da je shvatila koliko me voli i da želi da pokušamo ponovo. Sada sam na raskrsnici i ne znam šta da radim. Moja glava kaže ostani, ali srce mi kaže idi.

Da li treba da ide dalje ili da pokuša da očuva brak ovom muškarcu niko ne može da kaže. Takve odluke su teške i moraju samostalno da se donesu. Šta biste vi uradili da ste na njegovom mestu?

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:21

PRIČA IZ KOVID BOLNICE NOVI SAD VRAĆA VERU U LJUBAV: Stariji bračni par došao ruku pod ruku, imali su samo jednu MOLBU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track