Foto: Starsport©

besplatan ulaz

DELIJE POZIVAJU SVE ZVEZDAŠE NA MARAKANU: Podržimo klub i fudbalere ako hoćemo TITULU i najjača EVROPSKA takmičenja!

Crvena zvezda u nedelju od 18.30 časova igra protiv Kolubare

Fudbal

Navijači Crvene zvezde pridružili su se klubu i pozvali sve simpatizere crveno-belih boja da sutra od 18.30 časova ispune tribine stadiona "Rajko Mitić". Delije poručuju da su igrači, trener i klub to zaslužili posle herojske igre i pobede protiv Rendžersa u četvrtak u osmini finala Lige Evrope.

foto: www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda u nedelju (18.30) igra protiv Kolubare iz Lazarevca, a ulaz za sve tribine biće besplatan, za sve one koji su bili na popularnoj Marakani u četvrtak.

foto: Printskrin

"Zvezdaši, Delije, ovo je sezona pravog fudbala, neizvesnosti, majstorija...

Odavno ovakvu Zvezdu nismo gledali, ovako hrabru i jaku. Odavno prvnstvo nismo preokretali. Svi preduslovi za dolazak na stadion su ispunjeni. Ako hoćemo derbi na Marakani, ako hoćemo titulu, ako hoćemo najjača evropska takmičenja i sledeće godine - nemojte da ovim junacima priredimo prazan stadion u nedelju, već da napravimo taj iskorak koji će da traje do podizanja pehara u maju!

foto: www.crvenazvezdafk.com

Nije ni lepo, ni zvezdaški, da igrači posle tri dana od kad su videli punu Marakanu na nogama koja 90 minuta skače, sada izađu iz tunela i vide onih standardnih 6.000 do 7.000 ljudi. Da bi oni imali snage za pobedu samo tri dana nakon onakve utakmice, sigurno je preko potrebno kada izađu iz tunela da vide nešto slično u utakmici od četvrtka!

Zato nedelja, u 18.30 časova, da nastavimo gde smo stali."

Kurir sport