ŠKOTSKI NAVIJAČI POLOMILI 100 STOLICA NA MARAKANI: Neviđeni vandalizam navijača RENDŽERSA, bruka i sramota!
Foto: Privatna arhiva

sramota

ŠKOTSKI NAVIJAČI POLOMILI 100 STOLICA NA MARAKANI: Neviđeni vandalizam navijača RENDŽERSA, bruka i sramota!

Fudbal -

Simpatizeri iz Glazgova iza sebe ostavili nered i pustoš

Navijači Rendžersa uništili su više od 100 stolica na stadionu FK Crvena zvezda. S obzirom da jedna stolica košta 10 evra, napravljena je materijalna šteta od 1.000 evra!

Navijači Rendžersa
foto: Starsport

Škotski huligani pokazivali su od ulaska na tribinu neviđeni vandalizam, bahatost i prostakluk. Provocirali su simpatizere Crvene zvezde na južnoj tribini, a to su većinom bili roditelji sa decom.

Marakana, stolice, Škoti
foto: Privatna arhiva

Bili su toliko agresivni da su počeli da kidaju stolice i bacaju na navijače Crvene zvezde, sve vreme uzvikujući gomilu psovki. Njihov vandalizam trajao je tokom cele utakmice. Nisu se obazirali na intervencije redarske službe, dok je prosto neverovatno da srpska policija nije reagovala.

Zanimljivo, škotski huligani bili su mirni kao bubice prilikom ulaska na stadion. Naime, pored njih je stajao dupli kordon srpske žandarmerije, a navijači Rendžersa u tim trenucima nisu pokazivali ni najmanji nivo agresivnosti.

Ni tokom boravka u centru Beograda, kada su se spremali za polazak na utakmicu nisu bili ništa bolji. Iza sebe su ostavljali gomilu đubreta, limenki i flaša ispijenog piva, plastične kese... Neka im je na obraz.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track