Foto: ATA images

SVE SE PROMENILO

NE ZNAM ZBOG ČEGA SE KRSTINJA RAZVELA, NE ZANIMA ME! Koleginica otvoreno o Zvezdi Granda, mislila da je umišljena a sad je UZ NJU!

Stars

Zvezda Granda Krstinja Todorović razvela se nedavno, a mnogi su imali zlurade komentare na račun pevačice.

Naime, na društvenim mrežama pisalo se kako je sada smršala, pa i da se razvodi jer je sada "riba", zbog čega je njena koleginica Slađa Zupčević razvezala jezik na svom Instagramu.

foto: Printscreen/Instagram

Slađa je i sama nedavno prošla kroz razvod, a kako je sada navela, sa Krstinjom nikada nije bila bliska, ali je čvrsto zauzela njenu stranu znajući kroz šta sve kao žena prolazi.

- Krstinja me je u par navrata čak i nervirala jer sam mislila da je umišljena, dok je nisam bolje upoznala. Ali ono što ona prolazi zbog razvoda, i šta se o njoj piše, to nije u redu! Pišu kako je smršala pa je ostavila muža jer je sad top riba. A šta je sa muškim delom? Oni su žrtve je l'? - napisala je pevačica na Instagramu, pa dodala:

- Ne znam šta je razlog tvog razvoda i ne želim da znam, ali uz tebe sam! Budi hrabra, sve će to proći. Ja nisam imala nikog ko je stao uz mene ali evo javno kažem da ti imaš mene.

FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: ATA images
FOTO: ATA images
FOTO: ATA images

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video: