Foto: Instagram

nije birala reči

ATRAKTIVNA UKRAJINKA IZVREĐALA RUSIJU I RUSE: Oni su niko i ništa, imaju dva grada s asfaltom! (FOTO)

Bujna plavuša potrudila se da na svaki način omalovaži susednu zemlju

Fudbal
> 15:34h

Irina Morozjuk, atraktivna predsednica ukrajinskog fudbalskog kluba Lavov, izvređala je Rusiju i Ruse.

foto: Printskrin/Instagram

Ova atraktivna plavuša stekla je slavu poslednjih godina zahvaljujući svojim golišavim fotografijama koje je delila na društvenim mrežama. Irina Morozjuk je supruga bivšeg ukrajinskog reprezentativac Nikolaja Morozjuka.

foto: Printskrin/Instagram

Pre dve godine Irina je podelila na društvenim mrežama video gde sa sebe skida odeću i ostaje skroz gola. Shodno tome, stekla je ogromnu popularnost u svetu. Sada je odlučila da kritikuje Rusiju i Ruse, zbog specijalne operacije te zemlje u Ukrajini. Nije birala reči, trudila se da na svaki način omalovaži Rusiju.

foto: Printskrin/Instagram

Prva žena predsednica kluba u Ukrajini smatra da Rusi nikada neće imati poštovanje i da su oni niko i ništa bez obzira na teritorijalnu veličinu.

- Mi smo velika zemlja, velika sila. Ceo svet je sa nama. Naši vojnici će ući u istoriju kao heroji. Svi će pričati o nama i svima će pričati! Mi smo hrabri, jaki smo - kazala je Irina i nastavilai:

- A ko su oni? Osim velike teritorije, nemaju ništa. Dva grada s asfaltom, sve ostalo je močvara. Oni nikada neće biti poštovani, oni su niko i ništa, stvoreni izvan zakona.

foto: Printskrin/Instagram

Irina je nekoliko puta išla kod hirurga. Kako pišu ukrajinski mediji ugradila je silikone u grudi, zadnjicu i usta. Zatezala je više puta i kožu.

foto: Printskrin/Instagram

Irina je bila blizu odlaska u zatvor krajem 2021. godine, jer je snimljena kako peva himnu Ukrajine u donjem vešu. To je prema članu 338. Kaznenog zakona Ukrajine, kažnjivo delo, jer se zloupotreba državnih simbola sankcioniše novčanom kaznom do 50% minimalnog dohotka ili zatvorom od šest meseci do tri godine.

Kurir sport