RONALDO JE MISLIO DA JE PRIVEO TRI ŽENE, KAD ONO: To je bila njegova najveća sramota u životu, umesto VRELE AKCIJE, ŠOK! (VIDEO)
Foto: Printskrin

dobro se uradio

RONALDO JE MISLIO DA JE PRIVEO TRI ŽENE, KAD ONO: To je bila njegova najveća sramota u životu, umesto VRELE AKCIJE, ŠOK! (VIDEO)

Fudbal -

Brazilac je bio u sobi sa trijicom golišavih muškaraca

Luis Nazario da Lima Ronaldo u svoje vreme bio je najbolji fudbaler na svetu. Tokom karijere voleo je da uživa u životu, u društvu lepih žena, posebno.

Ronaldo
foto: Profimedia

Međutim, seks skandal iz 2008. godine u Rio de Žaneiru obeležio je njegovu karijeru. Ronaldo nikada u životu nije bio tako osrampćen. Posebno što su celu priču prvo objavili brazilski mediji, a posle je preneli i ostali po svetu.

Ronaldo je tada bio u provodu sa devojkom Marijom Beatris Antoni. Odlučio je da ju isprati kući, a onda se dodatno zabavi. Na ulici je pokupio tri prostitutke i odveo ih u jedan zabačeni motel. Kada je krenula akcija, Ronaldo se našao u čudu. Uvideo je da se ne radi o tri žene, već o tri muškarca. Kao u onoj legendarnoj pesmi Milića Vukašinovića "Tike, tike, tačke", kada privede jednu lepu devojku i shvati da ona u ruci drži "Dugouška Duška". E. tako je bilo i Ronaldu.

Ronaldo
foto: Printskrin

Odjednom su se u tom motelu pojavili policajci, a zvanično verzija bila je da su trojica transvestita pokušali da od legendarnog fudbalera iznude novac, negde oko 20.000 evra. Ronaldo je pokušao da prikrije sramotu, tako što je trojicu tarnsvestita optužio i za krađu dokumenata.

Bilo je to u vrijeme kada se Ronaldo oporavljao od povrede ukrštenih ligamenata i kada mu je tadašnji klub Milan dozvolio veću pauzu. Nedugo nakon skandala je priznao da mu je to bila najveća greška u životu.

- Stvarno sam plakao. To je neverovatna sramota i veliko razočaranje. To je bila velika greška u mom privatnom životu. Svi pravimo greške, a ja sam napravio najveću - rekao je Ronaldo i dodao:

Ronaldo
foto: Printskrin

- Kada smo došli u motel shvatio sam da je u pitanju transvestit i hteo sam samo da se to sve završi i da se vratim kući. I to ne jedan, već trojica.

Ronaldo
foto: Printskrin/Jutjub

Posle tog skandala mnogi sponzori su otkazali ugovor s Ronaldom pogotovo jer je otpužen da je te noći koristio i narkotike.

Prema izjavama svedoka Ronaldo je tada prostitukama nudio po 600 dolara samo da ćute i da se sve završi bez objava u novinama. One nisu htele dolare pa je njegov menadžer doneo 50.000 reala kako priča ne bi izašala u javnost.

Međutim, u narednim danima brazilski mediji su bili prepuni montiranih fotografija transvestita i Ronalda, te nekadašnji pobednik Zlatne lopte nije uspeo da izbegne sramotu koja ga i dalje proganja.

Ronaldo
foto: Printskrin/Jutjub

Posle velikog skandala Ronaldo je raskinuo veridbu sa Marijom Beatris Antoni. Ipak, njih dvoje su se posle nekoliko meseci pomirili i dobili ćerkicu Mariju Sofiju. Ronaldo inače ima četvero dece, a 2010. godine je obavio i vazektomiju. Otada je bio u vezi sa velikim brojem žena, a trenutno je u braku sa 13 godina mlađim modelom Selinom Loks.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track