Foto: Profimedia

holivud

NAKON DOBIJANJA OSKARA ZABORAVILI NA SKANDAL: Smitovi zablistali na AFTERPARTIJU! Ponosni na Vila Smita, glumac se pravio VAŽAN

Pop kultura

Predviđalo se da će glumac Vil Smit (53) imati noć za pamćenje povodom 94. dodele Oskara jer su prognozirali da će osvojiti zlatnu statuu za najbolju mušku ulogu u filmu "King Richard", što je na kraju i učinio.

Međutim, njegov izlazak na stejdž izazvao je skandal ogromnih razmera ošamarivši voditelja i komičara Krisa Roka (57) zbog šale na ćelavost njegove supruge koja boluje od alopecije i gubitka kose.

foto: Profimedia

Nakon što je Vil ošamario Krisa i sve prisutne ostavio u šoku, na binu se popeo ponovo kada je osvojio Oskara za najboljeg glumca.

Govor je započeo u suzama gde se izvinjavao svima, kao i Akademiji, pa je dodao kako ga u životu "ljubav tera da čini lude stvari".

Nakon celog incidenta, glumac je otišao sa suprugom Džejdom Pinket Smit na proslavu, kao da se ništa nije dogodilo.

foto: Profimedia

Smit se presvukla za žurku - Džejda je tokom dodele nosila glamuroznu zelenu haljinu dugih rukava s prorezom na nozi, a za afterparti se presvukla u jednako zadivljujuću zlatno-bež haljinu bez naramenica i ešarpom oko vrata, koja je padala duž cele haljine.

Čini se kako "loša šala" nije uticala na raspoloženje porodice Smit. Oni su Vilovog Oskara proslavili kako dolikuje - veselo i glamurozno na "Vanity Fair" partiju.

(Kurir.rs)

Bonus video: