00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Nije mu prvi put

VIL SMIT IMA ISTORIJU AGRESIVNIH ISPADA: Glumac zaradio POLICIJSKI DOSIJE nakon što je producentu naneo TEŠKE TELESNE POVREDE!

Pop kultura -

Sinoćnu dodelu Oskara obeležio je agresivni ispad Vil Smita, tokom kog je lupio šamar komičaru Krisu Roku.

Rok je tokom večeri počeo da podbada Krisovu ženu, našalivši se na njen račun zbog njene ćelavosti. Naime, Džejda godinama pati od autoimune bolesti alopecije, zbog koje je ostala bez kose, a Rok je rešio da to iskoristi kao osnovu za šalu:

Vil Smit, Kris Rok, Oskar 2022, šamar
foto: Profimedia

- Volim Džejdu, jedva čekam da je vidim u drugom delu filma "G.I. Jane".

Nakon ove rečenice Vil je ustao i otišao do komičara, te ga je počastio šamarom uz reči:

- Ne uzimaj ime moje žene u svoja je*ena usta.

Ovaj skandal privukao je veliku pažnu svetske javnosti, te je mnoge podsetio da ovo nije prvi put da se Vil ponašao agresivno. Naime, glumac je u svojim memoarima priznao da je imao želju da ubije oca, nakon što je njegov tata fizički zlostavljao njegovu majku.

Vil Smit
foto: Profimedia

- Jedne noći sam ga vozio u kolicima od spavaće sobe prema kupatilu. Prošli smo pored vrha stepeništa i osetio sam potrebu da ga gurnem. Kao dete sam uvek sebi govorio da ću osvetiti majku i ubiti ga kada budem dovoljno velik i jak i prestanem da budem kukavica - pisalo je u memoarima. Ipak, malo ko zna da je glumac pre početka svoje karijere imao problema sa zakonom, te da je zbog agresivnog ponašanja imao i policijski dosije.

Vil Smit
foto: Profimedia

Kako prenosi "Guardian" Smit je, kada je imao 20 godina, napao svog producenta Vilijama Hendriksa nakon svađe. Hendriks je tada podneo optužnicu protiv Vila Smita, a glumca je teretio zbog teških telesnih povreda, napada i bezobzirnog ugrožavanja producenta. Hendriks je nakon incidenta ostavljen da leži, nakon čega je zadobio šest šavova i slomljenih kostija lica.

Optužba protiv Smita vremenom je odbačena, a glumac je nastavio dalje sa svojim životom, te nije pravio ovakve skandale sve do sada, ali ni ovog puta neće snositi posledice, s obzirom da je Rok odbacio mogućnost da tuži Smita.

(Kurir.rs/Guardian)

Bonus video:

01:23

ZA LAŽNU DIPLOMU MOŽE SE I U ZATVOR! Posle ovih reči advokata VARALICE će se zapitati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track