00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

ZAŠTO TO RADI?

KRIS ROK GODINAMA PROVOCIRA DŽEJDU! Smit više nije mogao da izdrži da komičar MALTRETIRA njegovu ženu: Sve je počelo pre 6 godina!

Pop kultura -

Društvene mreže ne prestaju da pišu o incidentu koji se dogodio na sinoćnoj dodeli nagrade Oskar, kada je Vil Smit ošamario Krisa Roka.

Dok je predstavljao najbolji dokumentarni film na dodeli Oskara, Rok se neukusno našalio na račun obrijane glave Pinket Smit usporedivši je sa izgledom Demi Mure u filmu “G.I.Jane”.

Vil Smit, Kris Rok, Oskar 2022, šamar
foto: Profimedia

Rok je rekao da jedva čeka da vidi Pinket Smit, koja ima alopeciju, kako glumi u filmu “G.I.Jane 2”, što je navelo Smita da se popne na pozornicu i udari ga. Smit se vratio na svoje mesto i povikao:

- Ne uzimaj ime moje žene u svoja je*ena usta.

Budući da prenos u Americi ide sa zakašnjenjem od nekoliko sekundi, na ABC su uspeli da ugase zvuk pa njihovi gledaoci nisu mogli čuti Smitove psovke, ali su ih čuli gledaoci u ostatku sveta.

Vil Smit
foto: Profimedia

Ova Smitova reakcija na neukusnu, ali naizgled bezazlenu šalu koju je uputio neko, koji je i upoznat sa parom, pa čak i glumio s Pinket Smit u franšizi "Madagaskar", učinila se mnogima na internetu čudnom, a bilo je i onih koji su mislili kako je sve odglumljeno. No, Rok takođe ima istoriju ismejavanja Džejde, posebno na bini tokom dodele Oskara.

Kada je pre šest godina Rok poslednji put bio domaćin Oskara, Džejda Pinket Smit je u videu najavila da će bojkotovati dodelu Oskara, nakon što je njen suprug bio odbijen zbog nastupa u filmu "Concussion".

šamar, Oskar, Vil Smit, Kris Rok, Džejda Pinket Smit
foto: Youtube Printscreen

Rok je iskoristio priliku da se nasmeje Džejdi, zajedljivo je upitavši:

- Nije li ona u TV seriji? Džejda koja bojkotuje Oskara je kao da ja bojkotujem Rijanine gaćice. Nisam ni bio pozvan - nastavio je voditelj i nasmejao celu dvoranu.

Zatim je spomenuo i Vila Smita:

- Nije pošteno da je Vil bio ovako dobar i da nije bio nominovan. Takođe, nije pošteno da je Villu plaćeno 20 miliona dolara za Divlji divlji zapad.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track