Foto: Profimedia

ODLUČIO SE ZA EUTANAZIJU

MISTERIJA O SMRTI GLUMCA KOG SVI OBOŽAVAJU: Izabrao datum SVOG UMIRANJA, a sad se ceo svet pita SAMO JEDNO!

Pop kultura

Francuska filmska zvezda Alen Delon (86) odlučio se za eutanaziju, ne želeći da dočeka nemoć poznog doba.

Da ne želi da umre u mukama koje nose sa sobom godine života, glumac je i ranije govorio, a kako su preneli francuski mediji, to se trebalo dogoditi 26. marta

- Ostariti je sr*nje! A mi tu ne možemo ništa. Gubimo izgled i vid, dignemo se na noge i osećamo se kao da je*eni gležanj boli. Muke su strašne - rekao je slavni glumac za francuske medije.

foto: Profimedia

Glumac je na društvenim mrežama opravdao svoju odluku da sebi oduzme život procesom eutanazije, koja je legalna u nekim evropskim zemljama, poput Švajcarske, gde on živi.

- Odluku sam doneo davno. Mislim da je moj život bio lep, ali i veoma težak. Nikada nisam voleo da starim, svi ovi bolovi i teškoće sa kojima se svakodnevno suočavam čine me nepokretnim - napisao je Delon na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Alen je doživeo moždani udar 2019. godine i već je u nekoliko navrata govorio o eutanaziji.

foto: Profimedia

- Mislim da je to najlogičnija i najprirodnija stvar. Od određenog uzrasta, od određenog trenutka, imamo pravo da odemo mirno, bez bolnica, injekcija i sličnih stvari - rekao je Delon za TV5 Monde 2021.

Dan pre nego što je rečeno da će se obaviti eutanazija, na Instagram profilu slavnog glumca objavljena je fotografija uz opis:

- Želim da se zahvalim svima koji su me pratili godinama i davali mi veliku podršku. Nadam se da će budući glumci u meni naći primer ne samo na radnom mestu, već i u životu. Hvala, Alen Delon - stoji u objavi glumca, a nakon toga više se nije oglašavao. Još nema informacije o tome da li je eutanazija odrađena ili nije, a da li je glumac ipak odlučio da nastavi sa svojim životom ili je odluka o smrti bila definitivna, prava je misterija i za sada je još uvek nepoznata.

(Kurir.rs/ Informer)

Bonus video: