Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

ZADRUGARA OSTAVILA ŽENA, POSLALA MU PAPIRE, A SAD SE OGLASILA! Grujina supruga: Ne pratim njegove suze, zanimaju me samo ĆERKE!

Rijaliti

Nikola Grujić Gruja dobio je papire od advokata. Naime, njegova žena Ljilja je odlučila da ga navodno zauvek ostavi nakon prevare koju je počinio pred kamerama rijaliti programa u regionu "Zadruga".

Naime, njegova žena Ljilja je poslala izjavu koju Gruja treba da potpiše i pristane na to da se njegova deca upišu u Osnovnu školu, odnosno predškolsku ustanovu.

foto: Printscreen/Zadruga

S obzirom da je neizvesno kada će Gruja napustili rijaliti, ona je podnela zahtev kojim će njihova zajednička maloletna deca dobiti pravo da krenu u školu, i time neće trpeti nadoknadu štete.

Pevač je pored saglasnosti dobio i još jedan papire "Izjava saglasnosti" u kojoj će potpisivanjem iste odobriti pravo da njihova zajednička, maloletna, deca krenu u školu kao i to da Ljilja ima potpuno pravo da preuzme sve radnje vezane za upis dece u školu, bez njegovog prisustva i saglasnosti.

Gruja je potpisao papire, a onda ih odneo do kapije.

Sandi Kojić se već neko vreme nabacuje Milani Šarac Mimi, a sada joj je preneo informaciju da su Gruji stigli papiri, a ona mu je rekla da ode do njega i odmah proveri o čemu se radi.

- Pitali su ga, kaže privatno, neće da priča, možda za decu - rekao je Sandi.

- Stvarno? - pitala je ona.

- Sad je dobio, možda je starateljstvo, možda nešto mora da potpiše - pričao je Sandi.

- Idi vidi gde je - rekla mu je ona, a on je odmah izašao napolje i krenuo da ga traži.

Nakon javne prevare i svih dešavanja koja su intrigirala javnost mesecima unazad, Grujina žena je nastavila da bude na 'visini zadatka' i ne otkriva previše svoje emocije povodom nastale situacije. Ljiljana je kratko i jasno za Pink.rs prokomentarisala muževljevo pokajanje:

- Nisam gledala i pratila ni prvobitna dešavanja, pa neću ni suze. Kao što ste imali prilike da vidite, danas kada su stigli papiri, jedini fokus su mi deca i njihova bolja buducnost. Ćerke su jedino što me sada zanima i ništa više - rekla je ona.

foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/M.M./Pink.rs

Bonus video: