GRUJA KUKA NA SAV GLAS NAKON ŠTO SU MU STIGLI PAPIRI OD ADVOKATA! Pevač očajan zbog svega: Ne zaslužujem NIKOG i NIŠTA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

GRUJA KUKA NA SAV GLAS NAKON ŠTO SU MU STIGLI PAPIRI OD ADVOKATA! Pevač očajan zbog svega: Ne zaslužujem NIKOG i NIŠTA! (VIDEO)

Rijaliti -

Nikola Grujić Gruja nastavio je razgovor sa Sandijem Kojićem, kom se poverio o tome kako se oseća povodom potpisivanja saglasnosti da njegova bivša vanbračna supruga Ljilja, preuzme sve obaveze upisa dece u osnovnu školu i predškolsku ustanovu, otišao je da sedne u dvorište.

- Koji sam ja bol naneo toj ženi, takav bol i takva praznina, a ja nisam razmišljao o tome kad sam pravio šta sam pravio. Kao da taj neko ne postoji, kao da nisam bio ja. Neverovatno...Ja nju ne zaslužujem, što bi rekao Aco Pejović: "Ako me voliš, idi od mene". Dok ne vidiš kakvi odroni postoje, ne ceniš ono što imaš. Idealizuješ nekog ko je ološ, ko je katastrofa i onda kad shvatiš neke stvari bude prekasno. Mene za mene boli ku**c, ja ništa ne zaslužujem. Niti zaslužujem tako dobru porodicu, oca, majku, babu i dedu, ja te ljude ne zaslužujem. Ne zaslužujem ni taj talenat što mi je Bog podario, taj glas, a tek ne zaslužujem nju, koja mi je život posvetila i volela me kao Boga. Ja sam mnogo para zaradio od muzike, a mnogo sam i bacao. Preterivao sam...Za ovo moje nema nikakvog opravdanja, niti ga tražim. Us**o sam sve - rekao je Gruja.

- Sve - šapnuo je Sandi.

- Znaš ti koliko je je**no izgurati ova tri meseca. Šta sam ja sebi dozvolio? Sa kim god da je nisam smeo, a ne sa ovom. Neću da se vraćam, uzeću neki stan u Beogradu, ne želim. Živeću sam i radiću na tome da imam što više posla što se tiče muzike...Nisam video decu sedam meseci, propustio sam najlepši deo njihovog odrastanja. Gledam da njima obezbedim, mene za mene boli ku**c, ne zaslužujem ništa - rekao je Gruja.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

03:55

Nikola Grujić ulazi u Zadrugu 5

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track