Foto: Printscreen/Instagram

vredna

NAKON SKANDALA ZBOG ELITNE PROSTITUCIJE, ŠAVIJA POKAZALA ČIME SE BAVI: Nataša se hvali na sva usta, trud se baš ISPLATIO! (FOTO)

Stars

Nekadašnja rijalitija učesnica Nataša Šavija (34) je na društvenoj mreži Instagram pokazala kako trenutno izgleda njen budući dom.

foto: Printscreen/Instagram

Ona je, između ostalog, snimila i kako će izgledati gostinska soba, kao i garderober od 3 metra u dubinu, kako je navela.

foto: Printscreen/Instagram

"Moj budući dom! Već ga volim i ne mogu da dočekam da bude gotovo! Stan nije dolazio u obzir, jer ih ne podnosim, kuća je dom", rekla je ona i dodla:

foto: Printscreen/Instagram

"Sama sam pravila plan i sve osmislila (tata je vodio organizaciju majstora, materijala...) i jedva čekam da dođe onaj deo za uređivanje, i to sam već smislila", istakla je ona.

foto: Printscreen/Instagram

- Mnogo truda, nerviranja, cimanja, počevši od samog traženja placa, pa na dalje... Ali će se isplatiti! Sve za šta se založim, to i zavolim i sigurna sam da će ovo biti moj sopstveni, pravi mali hram - napisala je Nataša.

Šavija je, podsetimo, pre dva dana prokomentarisala navode o hvaćanju u gorepomenutoj akciji oko prostitucije.

- Ja tek sad vidim da sam uhapšena i u bekstvu! Možda sam u zatvoru, a haluciniram da sam kući, evo ne znam. Ovo neko baš lepo hapšenje. Pijem kafu, gledam "Zadrugu"... - kazala je tad na društvenim mrežama.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Bonus video: