ADVOKAT TVRDI DA ŠAVIJA NIJE UHAPŠENA! Oglasio se za Kurir i otkrio šta se dešava sa STARLETOM
Foto: Kurir

TVRDI

ADVOKAT TVRDI DA ŠAVIJA NIJE UHAPŠENA! Oglasio se za Kurir i otkrio šta se dešava sa STARLETOM

Stars -

Nakon što je Kurir preneo pisanje beogradskih medije, kako su u velikoj akciji policije uhvaćene Sanja Stanković i Nataša Šavija, za naš list oglasio se i advokat Nataše Šavije.

Nataša Šavija
foto: Kurir

- Kao advokat Nataše Šavije želim da demantujem da je ista uhapšena, naime Nataša Šavija je malopre bila kod mene u kancelariji, jer je u jednim novinama pročitala da je uhapšena, a u drugim da se nalazi u bekstvu. Navedeno je neistina, kao i vest da se Nataša nalazi na nekom "spisku" za hapšenje - poručio je Ivan Gvozdenac.

Nataša Šavija
foto: Kurir

Podsetimo, beogradski mediji objavili su da su dve bivše rijaliti učesnice uhvaćene u akciji koja je razotkrila lanac prostitucije u Beogradu, međutim Šavijin advokat tvrdi da ovi navodi nisu tačni.

Sanja Stanković oglasila se na svom Instagramu gde je iznela tvrdnje da nije uhapšena i da se nalazi kod majke u Švajcarskoj.

- Nisam uhapšena, evo me kod mame u Švajcarskoj, nisam na spisku uhapšenih u velikoj akciji. Za vreme akcije bila sam na aerodromu, dečko se smeje, šta da mi kaže. Od Šavije sam ranije uzimala haljine, kontaktirala me da nosim haljine i da je tagujem na Instagramu, ne zanima me ko se dovodi u vezu s tim još - poručila je Sanja.

Nataša Šavija, Sanja Stanković
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

02:54

ŠAVIJA SE SKINULA U PROGRAMU UŽIVO! Otkrila pred kamerama koliko košta da je GLEDATE GOLU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track