LUISOVA UDOVICA O FINANSIJSKIM PROBLEMIMA! Progovorila o odnosu sa njegovom decom i bivšom ženom: USPELA SAM DA SE IZVUČEM!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

LUISOVA UDOVICA O FINANSIJSKIM PROBLEMIMA! Progovorila o odnosu sa njegovom decom i bivšom ženom: USPELA SAM DA SE IZVUČEM!

Stars -

Udovica Ljubiše Stojanovića Luisa, Silvana, viđena je na jednom gradskom dešavanju, gde je govorila za medije.

Silvana Stojanović
foto: Zorana Jevtić

Silvana je u sjajnim odnosima sa decom preminulog supruga Luisa iz prethodnog braka što je još jednom dokazala govoreći za njih sve najlepše.

- Mi smo u sjajnim odnosima, ja sam u korektnim odnosima sa njihovom majkom Dubravkom, viđamo se onoliko koliko nam obaveze dozvoljavaju, znate da je ona u Minhenu. Uglavnom nije ovde, kad su neki porodični povodi, vidimo se.

Nije tajna da je period nakon Luisove smrti bio težak za nju i njeno troje dece te je neko vreme živela od socijalne pomoći, pitali smo se da li je slična situacija snašla tokom trajanja pandemije.

- Nekako sam uspela da izađem iz te situacije. To je već davna prošlost, što se tiče korone, bilo je kao što je bilo i svima.

Kao što narodna poslovica kaže ''Ne pada iver daleko od klade'' tako da nije čudno kada nam je saopštila da joj sva deca imaju poneki talenat koji su povukli od Luisa.

Ljubiša Stojanović Luis, Luis, Silvana
foto: Damir Dervišagić

- Meni su sva deca muzički obrazovano. Imaju potencijal. Sve od njih zavisi u kom smeru će ici. Svi imaju nižu muzičku školu. Ja sam tu da ih podržim.

Ove godine se navršava 11 godina od pevačeve pogibije, a Silvani je to i dalje rana koja nikada neće zarasti.

- Mnogi pričaju vreme leči sve, kod mene je slučaj da vremenom postane lakše, a to mi je uvek na pameti. Ti verski rituali u prvih par godina su mi pomogli da se donekle pomirim sa činjenicom da ga više nema - rekla je ona i dodala da deci o ocu priča spontano:

- Nikada sad nismo seli za sto i krenuli da pričamo o njemu, to uvek bude spontana varijanta. Baš smo neko veče sedeli Sergej i ja i on je napisao pesmu na engleskom jeziku i baš mi pesma liči na jednu Luisovu.

Njen odnos sa Majom, ćerkom pevača iz drugog brata je po svemu sudeći složen i nije baš tipičan za relaciju maćeha - pastorka.

- Imale smo mi baš duge razgovore, kad je bila u nekim fazama. Nekad mi je baš važno kada mi kaže nešto. Otvara mi neke nove horizonte kada porazgovaramo. Čak i sa decom mojom. Oni sarađuju, pišu pesme, sve lepo funkcioniše. Moguće je da bi možda taj odnos bio drugačiji da je Ljubiša živ, to pitanje je sad malo teško za odgovoriti.

Na kraju razgovora, interesovalo nas je šta Silvana misli o rijaliti programima kao način da se započne jedna karijera. Tačnije da li bi podržala svoju decu ukoliko dobiju ponudu za ulazak pošto su deca pevača koji je ostavio veliki trag na našoj muzičkoj sceni.

- Iskrena da budem, ja od 2015. godine ne gledam televiziju. Ja ne znam ko su ljudi po bilbordima. Moja deca to ne prate. Moja porodica i ja živimo totalno paralelnu realnost, ne dotiče nas to - rekla je Silvana za Blic.

Ljubiša Stojanović Luis, Silvana
foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

00:43

JEDVA SAM STIGLA DO BOLNICE, PALA SAM U NESVEST! Sanja Stanković završila na INFUZIJI, otkrila šta joj se desilo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track