Foto: Starsport

birao reči

LALATOVIĆ JE JEDAN OD NAJBOLJIH TRENERA NA NAŠIM PROSTORIMA! Stanković: To nije ulizivanje, ni hvaljenje, to su činjenice (VIDEO)

Trener Crvene zvezde pričao o prijatelju i treneru Radničkog iz Kragujevca

Fudbal

Dejan Stanković odlično poznaje Nenada Lalatovića, trener Radničkog 1923. Šef struke crveno-belih biranim rečima govorio je o svom prijatelju.

foto: www.crvenazvezdafk.com

Dejan Stanković i Nenad Lalatović ponikli su u Crvenoj zvezdi, u omladinskoj školi. Popularni Lala je godinu dana stariji, ali su njih dvojica igrali zajedno tokom perioda u pionirima, kadetima i omladincima crveno-belih.

- Nenad Lalatović je neko ko je odlučio da se vrati u srpski fudbal i preuzme ekipu koja je u tom trenutku bila poslednja na tabeli, a to govori o kvalitetu, hrabrosti i veri u ono što radi. Po meni je Lalatović jedan od najboljih trenera sa ovih prostora. Ovo nije stvar “ulizivanja” niti hvaljenja, to pričaju rezultati - objasnio je Dejan Stanković i dodao:

foto: Starsport

- U svakoj ekipi, u kojoj je bio Lalatović, imala je prepoznatljiv način pristupa utakmici tokom svih 90 minuta. Njegove ekipe igraju agresivno, znaju tačno šta rade, kako stoje na terenu i kako mogu da kazne protivnika. Lalatoviću mogu samo da čestitam na svemu što je uradio do sada, bio je hrabar kroz fudbalsku karijeru, a kroz trenersku je to bezbroj puta pokazao.

Crvena zvezda je lider fudbalskog šampionata Srbije sa 78 bodova, dok se Radnički 1923 nalazi na 13. mestu sa 30 poena.

Kurir sport