Foto: Profimedia

opa

DŽEJDA KONAČNO U JAVNOSTI POSLE ČUVENOG ŠAMARA Čim je kročila na crveni tepih, počele su priče i svi gledali u JEDNO! ANKETA, FOTO

Pop kultura

Vil Smit je već danima glavna tema zbog nemilog događaja na dodeli Oskara kada je ošamario kolegu Krisa Roka, a time poprilično poljuljao inače odličnu karijeru, njegovoj supruzi je pošlo je za rukom da izbegne medijsku halabuku iako je ona bila razlog sukoba.

foto: Printscreen YT

Naime, Smit je napao Roka zbog surove šale na račun Džejdine alopecije, a osim specifične mimike na samoj dodeli, ona više ni na jedan način nije stavila do znanja svetu šta misli o svemu, osim jednog posta na Instagramu.

foto: Profimedia

Slavna 50-godišnjakinja juče se prvi put posle skandala pojavila u javnosti, proševaši crvenim tepihom na otvaranju jednog umetničkog centra u Los Anđelesu.

Džejda je izabrala neobičnu, prilično dramatičnu kreaciju, koja se savršeno uklopila u njen specifičan stil. Glumica i voditeljka blistala je u asimetričnoj, raskošnoj haljini zlatne boje koja je otkrila njena senzualna ramena.

foto: Profimedia

Ona nije preterivala sa detaljima, pustivši da ova toaleta govori sama za sebe, a upotpunila ju je samo visećim, zlatnim minđušama i lepom šminkom - gustim, dugačkim trepavicama i crvenim karminom.

foto: Profimedia

Šta vi milsite?

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: