Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Youtube

PONOSNO

PODELIO USPOMENU SA ROBIJE! Kristijan Golubović na mrežama POKAZAO slike iz CENTRALNOG ZATVORA, pogledajte kako je izgledao 2012!

Stars

Kristijan Golubović podelio je na svom Instagram profilu uspomenu iz Centralnog zatvora iz 2012. godine i time mnoge začudio. Bivši robijaš i rijaliti učesnik govorio je mnogo puta o svojim zatvorskim danima, ali je ovoga puta odlučio da se ne zadrži samo na rečima već da svojim fanovima pokaže i slike iz njegovih zatvorskih dana.

foto: Kurir televizija

On je na Instagram soriju objavio fotografiju koja je nastala u Istražnom Zatvoru 2012. godine, kada je Golubović i bio u Centralnom Zatvoru.

foto: Kurir televizija

Na fotografiji se vidi pritvorska soba u kojoj se nalazi drveni sto i dve klupe istog materijala koje su stajale pored njega. Kristijan je sedeo na stolu na kom se nalazilo i ćebe, a ruke je podigao pored lica i pokazivao mišiće.

foto: Instagram Printscreen

On je tada imao drugačiju frizuru, nosio je dužu kosu, a na fotografiji se vidi da je njegova tadašnja ćelija bila ukrašena raznim posterima, a na nekima je bio i sam Golubović. Na zidu iza glave bivšeg rijaliti učesnika bila je okačena karta Srbije i Crne Gore. - CZ 2012 - napisao je Kristijan uz objavu.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video: