jezivo

ŠOK PRIZNANJE MILICE PAVLOVIĆ: Manijak mi je došao do ulaznih vrata POSLALA SAM SANDRI AFRICI PORUKU, STRAŠNO SAM SE POTRESLA

Pevačica Milica Pavlović prokomentarisala je slučaj napada na pevačicu Sandru Afriku

Stars

Milica Pavlović imala je svoj prvi nastup u Beogradu nakon objavljivanja novog albuma, gde nam je otkrila za koju pesmu misli da će postati najveći hit, da li su njeni bivši momci našli mesto u albumu - ali je i prokomentarisala situaciju koja se dogodila Sandri Africi i ispraćaja svoj slučaj.

- Da vam otkrijem da je obezbeđenje u mom naselju meni reklo da najviše situacija takvih u mom naselju imam ja. Ne bih o tome javno da pričam, jer je dosta toga prijavljeno u policiji. I ne želim da priča - rekla je pevačica Milica Pavlović za Kurir televiziju.

foto: Nemanja Nikolić

Milica kaže da se potresla zbog Sandre Afrike.

- Što se tiče Sandre Afrike juče sam joj baš poslala poruku, upravo zato što sam imala takva iskustva, možda i jača. Meni je manijak dolazio na vrata, kao je prošao niko ne zna. Strašno sam se potresla zbog nje, videla sam da žena jedva govori od stresa. E to je hendikep, to je kad ne možeš ništa da kažeš i odgovoriš, nego tek kad zapreti smrću onda imaš osnovu da zatražiš pomoć nadležnih. Meni je to skandalozno - rekla je Milica Pavlović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: