KO ĆE BITI TAJ SREĆNIK?! Milica Pavlović će jednom MATURANTU prirediti NOĆ ZA PAMĆENJE!
Foto: Nemanja Nikolić

KO ĆE BITI TAJ SREĆNIK?! Milica Pavlović će jednom MATURANTU prirediti NOĆ ZA PAMĆENJE!

Stars -

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je pre dve nedelje objavila četvrti studijski album „Posesivna“, koji za prijatelja ima kompaniju “Telekom” i koji već sada broji više od 20 miliona pregleda i osvaja ceo region.

Pesme su se zavrtele po radio stanicama i klubovima, a Pavlovićeva je najveće iznenađenje doživela kada je samo tri dana nakon izlaska albuma nastupala u Banja Luci, gde je pevala na pred maturskoj žurki pred nekoliko hiljada maturanata.

Naime, iako je u tom momentu prošlo samo nekoliko dana od izlaska albuma, oni su u glas pevali nove pesme i ona je rešila da im se oduži.

Naime, seksi senjorita je odlučila da iznenadi jednog maturanta iz pomenutog grada i bude mu pratilja na maturi, a priliku da jednu od najpopularnijih plavuša u našem regionu odvede na maturu dobiće onaj mladić koji bude imao najviše sreće.

- Rešila sam da vam se zahvalim, ne umem drugačije. Biće izvučen jedan maturant koji će voditi posesivnu senjoritu na njegovu matursku zabavu! Ja jedva čekam, uskoro ću vam javiti dodatne informacije – poručila je Milica putem društvenih mreža.

Momci, držimo vam fige jer nema sumnje da će jednom maturantu ovo biti jedno od najzanimljivijih iskustva u životu!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track