neverovatne kombinacije

ZNATE LI ŠTA JE POZLAĆENI GLAMUR? Met Galom proleteo defile neverovatnih AUTFITA, zvezde su blistale, a poslata je i VAŽNA PORUKA!

Pop kultura
> 15:32h

Šta je pozlaćeni glamur? Od trenutka kada je objavljena tema Met Gala-e za 2022. godine, ljudi su pokušavali da otkriju značenje njenog naziva. Neke je ova fraza podsetila na Njujork Edit Vorton; drugi smatraju da podseća na ulični izgled ranih 2000-ih.

foto: Profimedia

S obzirom na prostor za tumačenje, gosti su na sinoćnoj ceremoniji mogli su slobodno da zacrtaju svoj kurs. Učinili su to radosno, oblačeći se u najrazličitije modne kombinacije. Kao i uvek, crveni tepih je bio ispunjen dugim repovima, ogromnim draguljima i ekstrovertima koji su želeli da ostave svoj trag. Veliki broj pogleda koji privlače pažnju značio je da je odstupanje od norme jedini način da se istinski istakne.

foto: Profimedia

Dakota Džonson došla je u kreaciji Alesandra Mikelea, a šljokicasti kostim sa resama koji je dizajner napravio za njeno pojavljivanje u Metu delovao je sveže.

Održivost je bila u centru pažnje, sa više poznatih ličnosti koje su odlučile da nose vintaž stič. Ne bi li tim putem pokazale koliko je važno brinuti o prirodnij sredini i čuvati je.

foto: Profimedia

Na gali se pojavila i Blejk Lajvli koja je sve oduševila fantastičnom plavo - slatnom balskom haljinom, a ni njen suprug, Rajan Renolds nije privukao ništa manje pažnje.

Tu je bila i Naomi Kembel čiji je autfit savršeno izražavao njenu liniju na kojoj bi joj pozavidele i mnoge mlađe žene.

foto: Profimedia

Kim Kardašijan odlučila se za jednostavnu vintiž kombinaciju Žana Luisa, koju je nosila i Merilin Monro, koja je pratila liniju njenog tela i koja je svojom bež nijansom savršeno istakla njen ten. Kajli se odlučila za belu haljinu i beli kačket preko koga je padala bela mrežica, a Kendel je obukla crnu široku suknju koju je ukombinovala sa crnim providnim topom ispod koga nije imala ništa.

foto: Profimedia

Sara Džesika Parker odlučila se za crno-belu haljinu Kristofera Džona Rodžersa, koja je išla usko uz grudi, da bi se kod struka proširila i široko padala oko nje do poda. Tu haljinu obogatila je i šeširom sa mrežicom i perjem.

foto: Profimedia

Bela Hadid došla je praktično gola, s obzirom da je kombinaciju zasnovala na crnom korsetu i mrežastim čarapama i providnu suknju, a njenu kombinaciju dizajnirao je Bluberi.

(Kurir.rs)

Bonus video: