KAKAV ŠOK, NIKO SE NIJE NADAO! Vlasnik Tesle raskinuo sa čuvenom pevačicom i majkom svog deteta, ona ostaje u SOBI pored!
Foto: Shutterstock, Profimedia

pukla tikva

KAKAV ŠOK, NIKO SE NIJE NADAO! Vlasnik Tesle raskinuo sa čuvenom pevačicom i majkom svog deteta, ona ostaje u SOBI pored!

Pop kultura -

Ilon Mask (50) i pevačica Grajms (33) su raskinuli posle tri godine veze.

Ilon Mask
foto: AP / Will Heath / NBC

Osnivač Tesle i SpaceX je potvrdio da su on i kanadska pevačica polu-razdvojeni, ali da su ostali u dobrim odnosima i nastavljaju da se brinu zajedničkim snagama za jednogodišnjeg sina neobičnog imena Iks Eš Ej 12 Maska.

- Mi smo polu-rastavljeni, ali još uvek volimo jedno drugo, viđamo se često i u dobrim smo odnosima - rekao je Ilon za PageSix.

- Moj posao u Tesli ili Spejs Iksu zahteva da budem u Tekstasu često ili da putujem van zemlje, a njen posao je uglavnom u Los Anđelesu. Ona je trenutno sa mnom i bebom Iks u susednoj sobi - rekao je Mask.

Ilon Mask, Grajms
foto: Profimedia / Theo Wargo

Oni su vezu započeli 2018. godine, a sina su dobili maja 2020.

Poslednji put su viđeni zajedno na Met Gala događaju, a tada je Grajms sama prošetala crvenim tepihom dok joj se Ilon pridružio unutra. Provodili su se i zatim viđeni kako zajedno napuštaju Njujork sledećeg dana.

Međutim, prošlog vikenda Ilon je bio na zabavi jedne od žena Guglovih osnivača. U pitanju je Nikol Šanahan, supruga Sergeja Brina, a kako se navodi, Ilon je tada bio sam.

Grajms
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

04:25

KURIR PRIREDIO IZNENAĐENJE BRANKI VESELINOVIĆ ZA 103. ROĐENDAN: Glumica je duvala svećice i otkrila tajnu svoje dugovečnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track