Foto: Shutterstock/paralisart

NEVEROVATNO

SVET POLUDEO ZBOG GOLE VENČANICE! Haljina je kreirana za PRVU BRAČNU NOĆ, a ne za dan VENČANJA: Da li je ovo normalno? (FOTO)

Žena

Takozvane "gole" haljine poslednjih godina su u modi, a sudeći po Nedelji mode u Barseloni, taj trend neće da nestane. Iako je malo seksepila dobrodošlo, haljina jednog brenda po mnogima je ipak otišla korak dalje.

Reč je o haljini do poda, čija je cena skoro 4.000 evra, a toliko je prozirna da definitivno morate da nosite nešto ispod nje ako planirate u njoj da prošetate do oltara. Nakon što je haljina objavljena na Instagramu, mnogi su bez oklevanja ostavili svoju kritiku. Neki su uvereni da je haljina zapravo kreirana za prvu bračnu noć, a ne dan venčanja.

"Gornji deo je predivan, ali pokazivanje zadnjice je za mene preromantično", našalio se jedan korisnik Instagrama, drugi je dodao: "Sačuvajte nešto za spavaću sobu. Da ima neku postavu, bila bi prelepa, ovako je jeftina haljina za striptizete".

Ima i onih kojima je haljina savršena takva kakva jest.

"Ovo mi je najlepša haljina ikada", napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Udala bih se samo zato da bih nosila novu haljinu".

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video: