BRITNI SPIRS POTPISUJE PREDBRAČNI UGOVOR S VERENIKOM, ALI ON ZATEŽE: Hoće VIŠE NOVCA! Fanovi se opet digli na noge!
Foto: Profimedia

TURBULENCIJE PRED VENČANJE

BRITNI SPIRS POTPISUJE PREDBRAČNI UGOVOR S VERENIKOM, ALI ON ZATEŽE: Hoće VIŠE NOVCA! Fanovi se opet digli na noge!

Pop kultura -

Britni Spirs je zauzeta pripremama za svoje venčanje, ali je angažovala advokate da pripreme predbračni ugovor kako bi zaštitila svoje bogatstvo od 70 miliona dolara.

Pevačica i njen verenik, Sem Asgari, objavili su veridbu nakon petogodišnje veze, a prošli mesec su potvrdili da očekuju prvo zajedničko dete.

Izrada bračnog ugovora

Međutim, prema izvoru, još uvek su u procesu raspisivanja predbračnog ugovora pre nego što se venčanje održi.

Britni Spirs, Sem Asgari
foto: Printscreen Instagram

"Razgovori su bili malo duži nego inače. Sem želi znatna povećanja za svakih pet godina braka. Britni dopušta svom advokatu da vodi potencijalni predbračni ugovor jer se usredsredila na svoje zdravlje i trudnoću, te planira njihovo venčanje", rekao je izvor za Heat Magazine o navodnom dogovoru.

Sem o bračnom ugovoru

Dokazujući da je još uvek srećan, te kako bi podigao situaciju koja bi potencijalno mogla da postane neprijatna, našalio se o predbračnom ugovoru u objavi na Instagramu. Podelivši objavu napisao je: "Hvala svima koji su zabrinuti oko sklapanja predbračnog ugovora. Naravno, dobijamo moćni ugovor kako bismo zaštitili moju kolekciju džipova i cipela u slučaju da me jednog dana ostavi."

Obožavatelji traže Britni da sklopi predbračni ugovor

Ipak, obožavatelji pop princeze koji su joj bez sumnje dokazali podršku pokretom Free Britney, a koji je kasnije uticao na advokate da je oslobode 13-godišnjeg konzervatorskog nadzora kako bi konačno kontrolisala sopstvenu budućnost (i finansije), žele da je vide zaštićenu s predbračnim ugovorom.

Oskarom nagrađena glumica Oktavija Spenser je komentarisala: "Nateraj ga da potpiše predbračni ugovor." Druga osoba je komentarisala: "Još uvek ne znam za frajera Sema, stoga zaštiti svoju imovinu Britni! Obavezno nabavi taj predbračni ugovor!"

Još jedna osoba je dodala: "Molim Vas, naterajte ga da potpiše predbračni ugovor", piše TheMirror.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

BRITNI SPIRS REKLA DA! Pop zvezdu verio 12 godina mlađi dečko posle DRAME kroz koju je prošla! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track