MONIKA NIJE IMALA NOVCA ZA NOVU HALJINU, PA JE NA EVROVIZIJI NASTUPILA U STAROJ: Na kladionicama je PROPALA, pa je prošla u FINALE
Foto: Matteo Rasero / LaPresse / Profimedia

SKROMNA

MONIKA NIJE IMALA NOVCA ZA NOVU HALJINU, PA JE NA EVROVIZIJI NASTUPILA U STAROJ: Na kladionicama je PROPALA, pa je prošla u FINALE

Pop kultura -

Litvanska predstavnica Monika Liu najveće je iznenađenje prve polufinalne večeri Evrovizije koje se održalo ovog utorka.

Iako joj kladionice nisu davale nikakve šanse za prolaz, svoje mesto u finalu izborila je i u staroj haljini, jer nije imala novac za novu. Naime, Monika je u Torinu nastupila u istoj haljini u kojoj je pevala i na takmičenju u Litvaniji.

Nažalost, nova haljina za nastup na Evroviziji, bila je preskupa.

"Razmišljala sam o drugoj haljini, ali pre svega, ona koja mi se svidela bila je jako skupa. Osim toga, shvatila sam da je haljina koju imam jednostavno vrlo prikladna i da je već postala sastavni deo mog nastupa", rekla je Monika.

Međutim, ni stara haljina, ni prognoze kladionica nisu sprečile Moniku da svojim nastupom izbori plasman u finalu koje će se održati 14. maja u Torinu.

Pored Litvanije, još devet zemalja sinoć je osiguralo svoje mesto u finalu u kojem ćemo ponovo gledati Švajcarsku, Jermeniju, Island, Portugaliju, Norvešku, Grčku, Ukrajinu, Moldaviju i Holandiju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Konstrakta priča na bugarskom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track