Foto: Kurir Sport, Starsport©

tako treba

PRAZNIK NA MARAKANI, PIKSI DOLAZI NA FINALE KUPA: Okršaj Zvezde i Partizana gledaće selektor reprezentacije Srbije!

Prvom treneru reprezentacije mesto je na stadionu "Rajko Mitić"

Fudbal

Dragan Stojković Piksi konačno na Marakani, na večitom derbiju! Selektor srpske fudbalske reprezentacije gledaće finale kupa između Crvene zvezde i Partizana, u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić".

foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi u društvu sportskog direktora nacionalnog tima Srbije Stevana Stojanovića i svojih saradnika, kao i čelnika Saveza gledaće finalnu utakmicu Kupa Srbije koju će u četvrtak od 18.00 časova igrati Crvena zvezda i Partizan.

foto: Printskrin

Dragan Stojković Piksi izbegavao je u ranijem periodu da dolazi na stadion Crvene zvezde pošto je imao nesporazum sa generalnim direktorom crveno-belih Zvezdanom Terzićem.

foto: www.crvenazvezdafk.com

Organizator utakmice finala Kupa Srbije je FS Srbije. Oni se nadaju da će stadion biti dobro popunjen. Određene su i popularne cene karata - Zapad i Istok (centar) 1.000 dinara, Zapad i Istok (bočno) 800 dinara, Sever 500 dinara, Jug 500 dinara, Zapad (VIP) 1.500 dinara.

Prodaja ulaznica počela je na portalu "iTicket.rs" u ponedeljak 23. maja, a od juče su otvorene i blagajne na stadionima "Rajko Mitić" i "FK Partizan".

Kurir sport