DEJAN STANKOVIĆ SVIM SRCEM UZ REPREZENTACIJU: Piksi majstore, kapa dole! SRBIJA opet sija, učinili ste opet naciju PONOSNOM
Foto: Starsport©, Www.crvenazvezdafk.com

totalni fudbal

DEJAN STANKOVIĆ SVIM SRCEM UZ REPREZENTACIJU: Piksi majstore, kapa dole! SRBIJA opet sija, učinili ste opet naciju PONOSNOM

Fudbal -

Trener Crvene zvezde veruje u svog nekadašnjeg saigrača, danas selektora Orlova

Dejan Stanković oduševljen je uspehom srpske fudbalske reprezentacije. Trenerski pečat Dragana Stojkovića viđen je tokom kvalifikacija, gde su Orlovi na upečatljiv način izborili direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Dejan Stanković ne krije da je uvek uz srpsku reprezentaciju.

Dejan Stanković
foto: FK Crvena Zvezda

- Od prve kvalifikacione utakmice, pa do poslednje bili su dominantni. Igrali su totalni fudbal. Demonstrirali nadmoć, dominaciju, ofanzivu. Učinili su nas ponosnima. Lepa je godina bila za ceo srpski fudbal, I za nas u klupskom, a onda i reprezentativnom - rekao je za Kurir Dejan Stanković i dodao:

- Imao sam privilegiju da mi Piksi bude kapiten, da igram sa njim. Znam kakav ima mentalitet. Poslednji put smo takvu hemiju i zajedništvo imali sa velikim gospodinom Radomirom Antićem.

Dragan Stojković Piksi
foto: Fss.rs

Dejanu Stankoviću je drago što je opet "cela nacija reprezentacija".

- Piksi opet pravi kult reprezentacije, ginu jedni za druge i želim im mnogo sreće da naprave jedan iskorak na Svetskom prvenstvu. Generacija je sazrela, u najboljim su godinama, imaju pravog trenera i treba ih pustiti, skinuti pritisak i da na Mundijalu iznenade sebe, ali i nas velikim rezultatom - jasan je Dejan Stanković.

Veliki intervju sa Dejanom Stankovićem u kojem priča o Crvenoj zvezdi, pritisku, rezultatima, odnosom sa čelnicima kluba, porodici, Mihajloviću i Murinju čitaćete za Božić, u veb i print izdanju.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track