Foto: Profimedia

neverovatno

MEGAN MARKL OPET ISKOPIRALA LEDI DI: Kažu da joj je odala počast ovim GESTOM, a čak im je i garderoba slična! (ANKETA, FOTO)

Pop kultura
> 20:46h

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl (40) došla je u Santa Barbaru u Kaliforniju da podrži muža, princa Harija (37). Njen suprug je učestvovao na polo turniru gde je njegova ekipa na kraju pobedila.

foto: Profimedia

Događaj je bio otvoren za javnost i privukao je slavne zvezde, uključujući glumicu Rebel Vilson i Abigejl Spenser. Megan je, kao i uvek, bila elegantno obučena Pojavila se u beloj suknji, crnoj košulji s belim tačkicama i velikom crnom šeširu. Pobednicima je uručila nagrade, a član pobedničkog tima bio je i princ Hari Nakon što je čestitala ostatku ekipe, povelju je uručila suprugu te ga strastveno poljubila. Sve je pokušala da prekrije rukom.

foto: Profimedia

Velike zaljubljenike u priču kraljevske porodice upravo taj trenutak podsetio je na 1985. godinu kad je glavnu nagradu svom suprugu Čarlsu uručivala princeza Dajana koja poljubac nije skrivala.

foto: Profimedia

Posebno je zanimljivo što je princeza Dajana tom prilikom nosila belu košulju sa crnim tačkama, a Megan Markl je sada nosila crnu sa belim.

(Kurir.rs)

Bonus video: