PRINC HARI NOVOM IZJAVOM POTRESAO MONARHIJU! Javnost ŠOKIRANA njegovom izjavom o porodičnim odnosima: Amerika je za mene dom!
Foto: Profimedia

priznao je

PRINC HARI NOVOM IZJAVOM POTRESAO MONARHIJU! Javnost ŠOKIRANA njegovom izjavom o porodičnim odnosima: Amerika je za mene dom!

Pop kultura -

Celu Veliku Britaniju danima trese šokantan intervju koji je za američku televiziju NBC dao princ Hari, u kom je otkrio neke neverovatne stavove koji će ponovo uzdrmati kraljevsku porodicu.

- Znate, dom je za mene, u ovom trenutku, Amerika. Tako se osećam. Dočekani smo raširenih ruku u Santa Barbari, i tamo imamo fantastičnu zajednicu - rekao je Hari, istakavši da najverovatnije neće prisustvovati proslavi jubileja svoje bake, kraljice Elizabete II u junu u Londonu.

Princ Hari
foto: Printscreen

Hari, pak, nije želeo da otkrije da li mu nedostaju otac Čarls i brat Vilijam, ali jeste otkrio šta mu je najdraže kod njegove bake, čiji je danas rođendan, Elizabete II.

- Njen smisao za humor i njena sposobnost da vidi humor u toliko različitih stvari. Imamo zaista poseban odnos. Pričamo o stvarima o kojima ona ne može da priča ni sa kim drugim, tako da je to oslobađajuće za nju. Ali mislim da... Posle određenih godina ti dosade rođendani - rekao je princ i dodao:

- Sada sam fokusiran na ovo takmičenje (Invictus igre čiji je osnivač) i ove porodice i dajem sve što mogu, 120 posto sebe, da se uverim da će imati iskustvo svog života. To je moj fokus ovde. A kada odem odavde (iz Holandije) vraćam se i preusmeravam fokus na svoju porodicu, koja mi sada jako nedostaje.

Megan Markl, Princ Hari, Evropa, Invictus games
foto: Profimedia

Prince je otkrio i kako vidi svoju veliku životnu promenu:

- Mislim da je moj fokus isti. I sa stanovištva moje žene. Za nas dvoje, ovi je život za koji je potpisala i posvećeni smo tome da ovo uvek radimo zajedno, kao par. Zbog okolnosti, sada smo taj zadatak prebacili u SAD, ali nastavićemo da radimo ono što smo radili i ranije. Dakle, za nas se ništa nije promenilo u tom pogledu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

BJELOGRLIĆ STIGAO U SUD Poznati glumac danas seda na optuženičku klupu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track