DA LI JE MEGAN MARKL VEĆ KONTAKTIRALA KONSTRAKTU? Pevačica sve otkrila, pa priznala šta bi zaista volela, a tiče se VOJVOTKINJE!
Foto: Profimedia

SVE JE PRIZNALA

DA LI JE MEGAN MARKL VEĆ KONTAKTIRALA KONSTRAKTU? Pevačica sve otkrila, pa priznala šta bi zaista volela, a tiče se VOJVOTKINJE!

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta predstavljaće srbiju na takmičenju "Pesma Evrovizije" u torinuu četvrtak 12. maja u toku druge polufinalne večeri. Pevačica će ovom prilikom otpevti svoju pesmu "In corpore sano", koja se čini da je ujedno i najintrigantnija pesma ovogodišnjeg takmičenja.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: EBU NATHAN REINDS

Naime, tekst koji je na srpskom i na latinskom privlači pažnju svih koji čuju pesmu, a u kombinaciji sa tirmom i koreografijom, čak i onima koji ove jezike ne razumeju, jasno je da Konstrakta pokušava da pošalje neku važnu poruku. Zdrava umetnica je o tome govorila za zvaničnoi sajt Evrovizije i tom prilikom je objasnila šta je poenta njenog hita.

- Ovo je pesma o zdravlju i atmosferi u kojoj živimo, koja je zdravlje stavila kao najveću vrednost. Trebao nam je kompulzivni aspekt tokom pesme, za koji smo odlučili da bude pranje ruku. Mislim da nastup ima veliki uticaj, posebno kada se zaroni u tekst. Imamo i titlove s vremena na vreme, tako da će se publika, nadamo se, povezati - rekla je Konstrakta za zvaničan sajt Evrovizije.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: EBU NATHAN REINDS

- Megan Markl ovde nije toliko važna, ali ona je predstavnik svih onih ljudi u medijima na koje smo fokusirani. Još me nije kontaktirala, ali bih volela da to čuje! Ovo je pesma o atmosferi u kojoj živimo, koja je zdravlje stavila kao najveću vrednost - rekla je Konstrakta, pa objasnila kraj pesme, koja se završava pitanjem: - I šta ćemo sad?

- To je poslednje što kažemo u pesmi. Ovo je pitanje koje nas ostavlja da razmišljamo o svemu što se dešava oko nas - objasnima je Konstrakta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:41

KONSTRAKTA VEŽBALA 5 SATI BEZ PAUZE! Leontina otkrila šta se dešavalo IZA KULISA priprema za Evroviziju: DALA SAM JOJ JEDAN SAVET

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track