Foto: Facebook, FK Partizan

Kakav je to lepi spoj

CRNO-BELI I CRVENO-BELI KONAČNO U LJUBAVI! Lazar Marković se ženi bratanicom Zvezdana Terzića, ovo su detalji GALA PROSLAVE!

Stars

Lazar Marković se sutra ženi! Fudbaler Partizana će sudbonosno "da" izgovoriti devojci Jovani Terzić, bratanici generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

foto: Starsport

Nakon pet godina zabavljanja fudbaler i njegova izabranica rešili su da ljubav krunišu brakom. Mlada je u blagoslovenom stanju, zbog čega su želeli da se što pre zavetuju na večnu ljubav.

Kako Kurir saznaje, veselje će biti upriličeno u jednom beogradskom restoranu na Dedinju za porodicu i prijatelje. Fudbaler crno-belih i ćerka Terzićevog brata izbegavaju da javno govore o privatnom životu, pa će i ceremonija crkvenog venčanja biti upriličena za kumove i najbliže članove porodice.

foto: Facebook

Podsetimo, budući supružnici su se upoznali preko fudbalskog menadžera s kojim su oboje prijatelji. Dok je Marković igrao u Liverpulu, Jovana je živela na relaciji Engleska-Srbija. Lazar je sa sportskih na srednje strane dospeo kada se saznalo da je pre Jovane bio u kratkoj romansi sa Zoranom Jovanović, poznatijom kao Zorannah. Međutim, njihova veza nije uspela, a ubrzo je upoznao Terzićevu. Čim se saznalo da su zajedno, za njih dvoje su odmah kladionice prognozirale da će biti muž i žena, što se i obistinilo.

foto: Kurir televizija

Lj. S.

Bonus video: