Foto: Profimedia

NOVA ŠANSA

MAJKA GA JE NAPUSTILA KAD JE IMAO DEVET GODINA: Reper joj posle 20 godina SVE OPROSTIO, pa svetu pokazao ženu koja ga je rodila

Pop kultura

Dečko Megan Foks, reper Mašin Gan Keli objavio je prvu fotografiju na kojoj pozira s majkom otkako su se ponovo pomirili prošle godine. Majka ga je inače napustila u njegovom ranom detinjstvu, a tokom godina praktično se nisu viđali.

Mama i sin zajedno su pozirali za fotografiju koju je reper objavio na svom Instagramu. Na fotki Mašin Gan Keli pokazuje dva srednja prsta, a njegova majka pokazuje znak mira.

"Predstavljam vam... svoju mamu", napisao je kratko uz objavu.

Reper je prethodno govorio o majčinoj odsutnosti tokom svog detinjstva u pesmi pod nazivom "Burning Memories" s albuma "Hotel Diablo" i rekao da je napustila njihovu porodicu kada je on imao devet godina.

foto: Profimedia

- Mrzeo sam kad bi, dok sam bio dete, dolazila da me poseti na jedan dan. Ali sećam je se još iz vremena kad sam imao devet godina i kad je bila s mojim ocem. Bilo je jako čudno kad je otišla. Nije baš da se preselila negde u kraju, pa da sam mogao da pređem par ulica i vidim je. To je bilo "zbogom" na nekoliko godina - ispričao je jednom prilikom.

- Kad bi kasnije dolazila da me vidi, ja sam mislio "ko si ti, dođavola?". U tom vremenu sam postajao muškarac, ne sećaš se više šta se dogodilo kad si bio klinac. Trebalo je da bude tu sve vreme - dodao je.

(Kurir.rs)

Bonus video: