UDARIO FANA NA SVOM KONCERTU, A PUBLIKA MU ODMAH UZVRATILA! Dečko Megan Foks ponovo u centru SKANDALA: Samo traži SVAĐU! (VIDEO)
Foto: Profimedia

ŠOK!

UDARIO FANA NA SVOM KONCERTU, A PUBLIKA MU ODMAH UZVRATILA! Dečko Megan Foks ponovo u centru SKANDALA: Samo traži SVAĐU! (VIDEO)

Pop kultura -

Mašin Gan Keli, problematični muzičar i dečko Megan Foks, nedavno je ispunio novinske naslove kada se na dodeli MTV Video Music nagrada skoro potukao s najplaćenijim sportistom današnjice i najvećom MMA zvezdom, Konorom Mekgregorom.

Ovog puta održao je koncert na "Louder Than Festivalu" i tom prilikom udario jednog obožavatelja.

Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

Naime, tokom izvođenja pesme "Forget Me Too", doveo je obožavatelja da mu otpeva deo koji inače izvodi Helsi, publika ga je izviždala, a Mašin Gan Keli fizički se obračunao s obožavateljem udarivši ga šakom u lice, prenosi "Loudwire".

Komentari šokiranih fanova samo su se nizali: "Dokle on misli da maltretira sve redom?", "Njemu baš nije dosta frke", "Vidi se da samo traži svađu", "Ovaj dečko nije normalan".

Kasnije je na Tviteru napisao da mediji lažu: "Ne znam zašto mediji lažu protiv mene, jer ja sam na koncertu video 20 hiljada neverovatnih fanova koji su pevali u glas, i 20 ljutih".

Podsetimo, Megan Foks senedavno rastala od glumca Brajana Ostina Grina koji je najpoznatiji po ulozi u seriji "Beverli Hils".

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:14

DOŠLA POLICIJA I SVI SU NA NJU VIKALI: Uraganka Sanja doživela PEH na aerodromu, evo šta nije smela da uradi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track