SINA MI ZLOSTAVLJAJU U ŠKOLI JER NOSI HALJINE! Slavna glumica se RASPLAKALA usred intervjua: Dete mi STRAŠNO PATI, mnogo se brinem
Foto: Profimedia

PODRŽAVA GA U IZRAZU

SINA MI ZLOSTAVLJAJU U ŠKOLI JER NOSI HALJINE! Slavna glumica se RASPLAKALA usred intervjua: Dete mi STRAŠNO PATI, mnogo se brinem

Pop kultura -

Sveže verena glumica Megan Foks rasplakala se u nedavnom intervjuu za Glamour UK, dok je pričala kako njenog najstarijeg sina Nou zlostavljaju u školi.

Kako kaže, majka trojice sinova, srce joj slama okrutnost klinaca s kojima njen sin deli školske klupe.

"Imam dete koje pati. Jako se brinem zbog toga, volela bih da čovečanstvo nije takvo", rekla je Megan o devetogodišnjem sinu.

Glumica je i ranije otvoreno govorila o tome da njen sin voli da nosi haljine. Još kad je imao samo dve godine bile su mu draže od pantalona, tvrdi Megan. U međuvremenu je, kako je rekla za Glamour, pročitala brdo knjiga na tu temu, među kojima su i one koje su napisala transrodna deca.

Megan Foks
foto: Profimedia

Izbor odeće kod svog sina vidi kao njegov način da se izrazi.

"Neke od knjiga poručuju da možete da budete dečak i nosite haljinu. Možete da se izrazite kroz svoju odeću kako god želite. To čak ne mora da ima nikakve veze s vašom seksualnošću", rekla je.

Dodala je da je godinama radila na tome da podstakne Nou i njegovu braću, Džornija i Bodija, da prihvate ono što jesu. Nažalost, kaže, drugi ljudi su ti koji imaju problema s ličnim izborima njenog sina.

Megan Foks
foto: Profimedia

Istakla je da joj činjenica da zbog posla mora puno da putuje i ostavlja sina slama srce.

"Volela bih da mogu da ih povedem sa sobom, to bi olakšalo stvari. Teško mi je, ne samo zbog pritiska društva, nego i zato što sam odvojena od njih. Oni su moj DNK", dodala je.

Megan ima tri sina s bivšim suprugom, Brajanom Ostinom Grinom. U januaru ju je njen dečko, Mašin Gan Keli zaprosio, a iako su nedavno imali zategnut odnos na crvenom tepihu, stvari su u međuvremenu izgladili.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:02

ŽELELA SAM DA IMAM TROJE DECE, MAJČINE REČI MI ODZVANJAJU U GLAVI: Glumica otvorila dušu i progovorila o ĆERKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track