Foto: Profimedia

kraljičin platinasti jubilej

MEGAN MARKL I HARI NISU SAČEKALI KRAJ PROSLAVE: Vratili se u Los Anđeles ranije, a stručnjaci tvrde da se PRINC bori sa OVIM!

Pop kultura

Princ Hari i Megan Markle već su bili u avionu za Kaliforniju dok su članovi kraljevske porodice uživali u poslednjem danu proslave kraljičinog platinastog jubileja.

foto: Profimedia

Par je navodno iz Velike Britanije otputovao sat vremena ranije nego što se kraljevska porodica okupila poslednji put tokom četvorodnevnog slavlja. Propustili su koncert u Bakingemskoj palati pa se nisu pojavili na balkonu palate s kraljicom koja je pozdravila okupljene, četvrtog i zadnjeg dana obeležavanja njenih 70 godina na prestolu, piše Mirror.

foto: Profimedia

Kraljevski stručnjaci tvrde kako se princ Hari "bori s prihvatanjem nove uloge u porodici nakon što je odstupio s kraljevskih dužnosti, a Megan Markl prkosi Kejt Midlton". Tokom povratka u Los Anđeles fotografi su snimili Megan i Harija.

foto: Profimedia

Da podsetimo, par je u Veliku Britaniju stigao dve godine nakon što su se odrekli kraljevskih dužnosti, a kraljica Elizabeta konačno je upoznala njihovu ćerku Lilibet. Povodom 70 godina na prestolu, od 2. do 5. juna cela nacija slavila je kraljičin platinasti jubilej. Četvorodnevnu svečanost obežile su vojne parade, brojni koncerti, raskošne gozbe i svečane povorke u čast kraljici.

foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video: