NA POMOLU POMIRENJE S KRALJEVSKOM PORODICOM?! Megan Markl i princ Hari će danas uraditi nešto što CEO SVET iščekuje!
Foto: Profimedia

DANAS SE SASTAJU

NA POMOLU POMIRENJE S KRALJEVSKOM PORODICOM?! Megan Markl i princ Hari će danas uraditi nešto što CEO SVET iščekuje!

Pop kultura -

Megan Markl i princ Hari pridružiće se danas princu od Velsa, vojvotkinji od Kornvola, vojvotkinji i vojvodi od Kembridža tokom čuvenog doađaja "Trooping the Colour" u Londonu i to će biti prvi put da prisustvuju jednom kraljevskom službenom događaju u poslednje dve godine, nakon Megzita.

Očekuje se da će Megan i Hari na ovom javnom porodičnom okupljanju koje će se desiti pred milionima ljudi, biti sa decom Lilibet Dajanom i Arčijem Harisonom, piše "Dejli mejl".

Velika Britanija, Kraljica Elizabeta
foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA, Profimedia

Ćerka i sin američke glumice i britanskog princa srešće se sa rođacima, decom Kejt Midlton i princa Vilijama, Šarlot, Džordžom i Lujem. Lilibet je ovo prvi put da boravi u Velikoj Britaniji dok je njen brat Arči u domovini svog oca bio pre dve i po godine.

Sa druge strane, osramoćeni vojvoda od Jorka - kako kraljičinog sina sa pravom naziva "Dejli mejl", nije dobio poziv za ovu svečanost, što samo dokazuje koliko ga je skupo koštao skandal u koji je bio upleten zbog seksualnog odnosa sa maloletnom devojkom.

Megan Markl, Princ Hari
foto: EPA/PETER FOLEY

Važno je reći da će Megan, Hari i deca događaj posmtrati iz "Major General's Office" tačnije sobe koju je nekad koristoo vojvoda od Velingtona, a koja se prostire preko ulaza u Konjičku gardu. Tradicionalno odatle ceremoniju prate članovi porodice koji nisu uključen u sam proces parade.

U toj grupi posmatrača, naravno, neće biti kraljice, princa od Velsa, vojvotkinje i vojvode od Kembridža koji će za to vreme biti na balkonu Bakingemske palate.

"Dejli mejl" piše i da će kraljica biti na proslavi prvog rođendana Lilibet Dajane u subotu, pa čak i da postoji mogućnost da zbog toga prekosči konjički derbi u Sariju.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track