KAO SIROČIĆI! Megan Markl i princ Hari nisu smeli na balkon sa ostalima, pratli paradu s prozora! (FOTO)
Foto: Profimedia

au

KAO SIROČIĆI! Megan Markl i princ Hari nisu smeli na balkon sa ostalima, pratli paradu s prozora! (FOTO)

Pop kultura -

Princ Hari (37) i Megan Markl (40) u sredu su iz Los Anđelesa doputovali u Veliku Britaniju kako bi prisustvovali platinastom jubileju kraljice Elizabete II. (96). S njima su stigla i deca, Lilibet i Arči.

Megan Markl, princ Hari
foto: DW / Goff Photos / Profimedia

Budući da Megan i Hari nisu aktivni članovi kraljevske porodice, za vreme tradicionalnog okupljanja na balkonu oni su stajali u unutrašnjosti palate s ostatkom porodice. Paradu u čast kraljici Elizabeti II pratili su s prozora.

Odvojenost od kraljice i najužih članova porodice, čini se, nije im smetala. Na jednom od prozora paparaci su tokom svečanosti "uhvatili" Megan Markl kako se zabavlja s decom Pitera Filipsa i njegove sestre Zare Tindal. Sudeći prema snimku, Megan je dečici objašnjavala da moraju da budu tihi tokom parade.

Megan je u Bakingemsku palatu na svečanost stigla u tamno plavoj haljini uz koju je iskombinovala veliki šešir. Princ Hari bio je u odelu, a ne u vojnoj uniformi kao otac i brat, jer je napustivši kraljevsku porodicu ostao bez vojnih počasti i titula.

Ono što Britanci nestrpljivo očekuju je javno pojavljivanje trogodišnjeg Arčija i Lilibet, koja s kraljicom slavi prvi rođendan u subotu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:09

Proleće u Kini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track