Foto: Printskrin/Instagram

opušteno

BRITNI NA SVADBI MENJALA HALJINE KAO ČARAPE: Ne zna se koja je skuplja, a ISPOD jedne SEVNUO DIJAMANTSKI VEŠ! (VIDEO)

Pop kultura

Legendarna pop zvezda, Britni Spirs, udala se za svog verenika Sema Asgarija u svojoj rezidenciji u Tauzend Ouksu u Kaliforniji.

Među zvanicama su bile poznate ličnosti poput Madone, Paris Hilton, Dru Barimor i Donatele Versaće, jedne od najpoznatijih dizajnerki svog vremena, a koja je lično dizajnirala venčanicu za Spirs.

foto: Printskrin/Instagram

Mlada je nosila elegantnu haljinu koju je dizajnirala Donatela Versaće i klasični dugi veo sa satenskim rubovima.

FOTO: Printskrin/Instagram
FOTO: Printskrin/Instagram
FOTO: Printskrin/Instagram
FOTO: Printskrin/Instagram
FOTO: Printskrin/Instagram
FOTO: Printskrin/Instagram
FOTO: B4859 / Avalon / Profimedia

Svadbeni stajling neveste istakao je dijamantski nakit poznatog brenda Stefani Gotlib.

- Znali smo da Britnina venčanica ima klasičnu siluetu otvorenog vrata, pa smo dizajnirali bezvremenske dodatke da upotpune stil - rekla je Stefani za Vogue.

Ispred kuće bračnog para, koja je za tu priliku bila okićena ružama, stajao je beli konj sa zlatnim ofarbanim kopitima, koji je vukao kočiju. Desetominutna ceremonija održana je pod šatorom ukrašenim ružama.

Nakon ceremonije, došlo je vreme za slavlje. Britni se tri puta presvlačila na venčanju, a sve tri kombinacije dizajnirala je Donatela Versaće. Crna mini haljina, dvobojna kreacija i na kraju crvena mini haljina.

Spirs je putem Instagrama otkrila je obožavaocima intimnu tajnu kada je podelila snimak kako pleše u kratkoj crnoj Versaće haljini sa blejzerom, što je raspalilo maštu muškom polu. Na objavi uz snimak napisala je:

- Živeti je davati! … P. S. ne brinite! Nosila sam svoje prve dijamantske tange ispod sakoa!… nadam se da nisam nikoga uvredila - stoji uz snimak mladenaca koji su prisno igrali tokom svadbenog prijema.

foto: Printskrin/Instagram

Par nije imao prvi ples, ali su Selena Gomez, Madona i mlada zajedno plesale, a zatim su Paris i Britni otpevale pesmu "Stars Are Blind".

Kurir.rs

Bonus video: