UDALA SE BRITNI SPIRS! Na svadbi bile SVETSKE FACE, a onda je upao NEPOZVAN GOST! Kad se on pojavio, odmah intervenisala POLICIJA!
Foto: Instagram/samasghari

KRUNISALI LJUBAV

UDALA SE BRITNI SPIRS! Na svadbi bile SVETSKE FACE, a onda je upao NEPOZVAN GOST! Kad se on pojavio, odmah intervenisala POLICIJA!

Pop kultura -

Nekadašnja pop princeza, Britni Spirs, udala se za dugogodišnjeg verenika, Sema Asgarija. Jedno drugom su se zavetovali na večnu ljubav u četvrtak u Los Anđelesu, a na svadbenoj svečanosti bilo je oko 60 gostiju, među kojima je bilo i slavnih ličnosti.

Donatela Versaće
foto: PRJ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Madona, Donatela Versaće, Paris Hilton i Dri Barimor samo su neka od svetski poznatih imena koja su uveličala pevačicino slavlje.

Briti je nosila haljinu poznate modne kuće Versaće, a do oltara je hodala uz zvuke legendarnog hita Elvisa Prislija "Can't Help Falling in Love".

Paris Hilton
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njeni sinovi, Šon Preston (16) i Džejden Džejms (15) nisu bili na venčanju.

Uoči venčanja dogodio se i incident u vili pevačice. Naime, dok je nameštala venčanicu i sređivala zadnje detalje na njenom imanju zbog ilegalnog upada na posed uhapšen je Džejson Aleksandar, njen prvi suprug. Nekadašnji prijatelj iz detinjstva za kojeg se udala 2004. godine, ali i razvela tek nekoliko dana kasnije, objavio je na Instagramu neposredno pre privođenja kako planira da nepozvan upadne na venčanje.

Madona
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre venčanja se šuškalo da će njen brat Brajan doći na venčanje, ali da se roditelji Džejmi i Lin Spirs, kao i sestra Džejmi Lin, verovatno neće pojaviti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:42

BRITNI SPIRS KONAČNO PRIZNALA KAKO SE OSEĆA: Šuškalo se da je pevačica zatočena u svom DOMU, a ona objasnila kako stoje STVARI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track