Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Zorana Jevtić

opsesija

KULIĆKA JE GODINAMA PROGANJALA PEVAČE ZG! Evo šta su rekli o MILJANI, kakvu GOLGOTU su preživeli i u kakvim su ODNOSIMA danas!

Stars

Miljana Kulić godinama je bila opsednuta pevačima iz popularnog takmičenja "Zvezde Granda".

Ona je na razne načine dolazila do njihovih brojeva telefona, a nekima od njih je odlazila je i na kućni prag i pravila im ozbiljne probleme. Tako su se na njenoj meti našli i Mišel Gvozdenović, Dušan Svilar, Milan Mitrović, Darko Lazić, Nemanja Nikolić i mnogih drugi.

foto: Instagram

- Miljana me je pratila, obilazila oko moje kuće, farbala mi je psa, bacala petarde i sve to u cilju da mi se približi - ispričao je Mišel jednom prilikom medijima.

foto: Printscreen/Pink TV

Mišel i Miljana bili su zajedno u rijalitiju "Zadruga4" gde su više puta pominjali koliko je Kulićka bila opsednuta pevačem i na šta je sve bila spremna. Nišlijka je jednom prilikom u "Zadruzi" priznala da je sa Dušanom Svilarom razmenjivala i po 150 poruka dnevno :

foto: Printscreen/Pink TV

- Da, istina je da smo Dušan i ja razmenjivali 150 poruka dnevno. Dopisivali smo se, tada sam bila devojčica i imala sam tremu. Glasala sam za njega i kada je on pobedio, u jednom trenutku prestala je naša komunikacija i to mojom krivicom. Bila sam posesivna i htela sam non-stop da pričamo.

foto: Damir Dervišagić/printscreen

Dušan je promenio broj, ja sam došla do novog broja. Posle izvesnog vremena zaboravila sam Dušana Svilara jer se pojavio Darko Lazić - rekla je Miljana i dodala:

foto: Dado Đilas

- Onda sam ga zvala telefonom, isto tako po milion puta, non-stop sam ga zivkala, što je za mene ponižavajuće. Mene je sada toga sramota. Posle jednog nastupa Darko je prišao meni i rekao:

foto: Instagram

- Da li bi htela da odemo posle nastupa na večeru i provedemo noć zajedno? - ja sam odmah zvala tatu posle nastupa. Onda sam otišla u Brestač i upoznala celu njegovu porodicu - izjavila je Kulićka.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Darku Laziću posle nekog vremena postalo je simpatično Miljanino proganjanje i odlučio je da joj oprosti. On je stavio tačku na spekulacije da su u lošim odnosima, kada je došao u "Zadrugu" na jednu žurku ,na kojoj je nastupao i zabavljao takmičare među kojima je bila i Kulićka.

foto: Printscreen

Pevač je tada poljubio Miljanu, pružio joj ruku i otpevao pesmu. Malo nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija, ona se pohvalila i kako odlazi ponovo na njegove nastupe, ali ne kao fan koji ga proganja već kao njegov gost.

foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Nemanja Nikolić bio je prvi pevač kog je Miljana Kulić proganjala, a o tome se dosta pisalo. Nemanja je jednom prilikom otkrio sve detalje koji se kriju iza njihovog poznanstva.

foto: Damiar Dervišagić, Facebook

- Ja za Miljanu znam otkad sam se takmičio ranije, pa iz tog starog rijalitija. Ona je došla kod mojih roditelja, koji su je primili. Ona je zaplakala i tada su joj dali taj moj broj telefona. Pozvao sam je da vidim o čemu se radi. Bili smo klinci, imao sam 19 godina i ja sam tada morao da promenim karticu. Ona je meni pričala da voli kako ja pevam i sve to, htela je da priča. Upoznao sam je tek kasnije... Mišel se pojavio tek desetak godina posle mene. Ona i ja smo raspravili sve to.

foto: Kurir Televizija

Miljana je neko ko te u jednoj sekundi voli i ljubi, u drugoj ne. Naš susret je bio super. Kad je Miki Đuričić dobio ćerkicu, ona je bila najveseliji gost. Ona i ja smo te ratne sekire odavno zakopali - rekao je Nemanja u emisiji "Pitam za druga".

foto: Facebook

Još jedna "Zvezda Granda" koja je bila na meti Miljane Kulić jeste pevač Milan Mitrović. On je, takođe, nastupao na jednoj žurki koja je organizovana u "Zadruzi1" kada je Kulićeva bila u drugom stanju. Pevač je nakon nastpa u Beloj kući izjavio:

- Miljana? Meni je samo bitno da me više ne progodni! - kroz osmeh je rekao pevač i dodao: - Miljani i njenoj porodici želim sve najbolje!

foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video: