Foto: Printscreen/Facebook, Kurir.rs/S.S.

novi detalji

UNUK MARKO SNIMLJEN KAKO PAKUJE SEKIRU U GEPEK: Poznato šta je zabeležila kamera nakon JEZIVOG UBISTVA Dragana i Zore u Zmajevu

Crna Hronika

Marko P. uhapšen je 13. jula u šumi na Vršačkom bregu zbog sumnje da je ubio dedu Dragana Manojlovića (74) i njegovu sestru Zoru Dakić (83), ali sekira kojom je počinjeno dvostruko ubistvo još nije pronađena.

Pregledom kamere sa doma ubijenog Dragana sklapaju se kockice dvostrukog ubistva u Zmajevu koje je užasnulo taj kraj. Na jednom se snimku vidi kako Marko 5. jula oko 14 sati napušta kuću, međutim, vraća se nekih šest sati kasnije i iz nje iznosi sekiru koju stavlja u dedinu "dačiju" i odlazi.

- Vratio se kako bi uklonio dokaze. Sam čin ubistva nije snimljen - kaže sagovornik blizak slučaju za Telegraf.

Advokat osumnjičenog Goran Karadarević očekuje da se u istrazi ispitaju sve okolnosti u vezi sa kritičnim događajem.

- Marko je osumnjičeni i ovo je sada faza kad se očekuje utvrđivanje da li je on učestvovao u svemu ovome i pod kojim okolnostima. Mi za sada proveravamo neke stvari koje nisu za javnost. Naročito sto je istraga u toku - kratko je Karadarević.

foto: Kurir.rs/S.S.

Svirepa ubistva, podsetimo, dogodila su se 5. jula, a policija je tela Dragana Manojlovića (74) i njegove sestre od ujaka Zore Dakić (83) našla dan kasnije jer su se rođaci zabrinuli što se nisu pojavili na sahrani jednog bliskog člana porodice.

foto: Printscreen/Facebook

Na telima Dragana i Zore bile su vidljive rane od oštrog predmeta.

Policija je odmah nakon zločina raspisala potragu za Manojlovićevim unukom Markom koji je i uhapšen otprilike sedam dana kasnije u okolini Vršca.

Za sada se zna da je kobnog jutra rano izašao iz kuće i rekao devojci da ide na posao.

Sumnja se da je motiv zločina koristoljublje.

(Kurir.rs/Telegraf)