02:04

STRAVA I UŽAS U ZMAJEVU KOD VRBASA: Tela brata i sestre nađena u kući, u lokvi krvi, sumnja se na dvostruko ubistvo sekirom

krvavi zločin

OVAKO JE RAZOTKRIVEN MASAKR U ZMAJEVU: Rodbini bilo sumnjivo što Dragan nije došao na sestrinu sahranu, onda u kući zatekli HOROR

Crna Hronika -

Tela Dragana M. (74) i njegove sestre od ujaka Zore D. (83), koja je iz Hrvatske došla pre par godina i od tada živi sa njim, pronađena su u porodičnoj kući u u ulici Radoja Domanovića u Zmajevu, a sumnja se da je reč o dvostrukom ubistvu.

Zmajevo
foto: Kurir/S.S.

Na telima nastradalih pronađeni su tragovi povreda nastalih od sekire, a za napadačem se i dalje traga, a kako se nezvanično saznaje, reč je o unuku nastradalih.

Operativci iz Vrbasa i Novog Sada danas su obavili razgovor sa devojkom osumnjičenog. Kako Kurir saznaje ubijeni se bavio poljoprivredom, a juče nije došao na sahranu svoje rođene sestre.

02:04

STRAVA I UŽAS U ZMAJEVU KOD VRBASA: Tela brata i sestre nađena u kući, u lokvi krvi, sumnja se na dvostruko ubistvo sekirom

Rodbini je to bilo čudno i alarm da nešto nije u redu. Pozvali su odmah Draganovu ćerku da je pitaju šta je sa njim, zašto se ne javlja i zašto nije bio na sahrani.

Draganova ćerka je onda sinoć pozvala policiju i rekla da joj se otac ne javlja na telefon, a da živi sam. Policija je oko 23 časa obila kuću i unutra zatekla dva tela, sa povredama i vidljivim tragovima krvi.

Kurir.rs/S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track