OVO JE UBIJENI DRAGAN IZ ZMAJEVA: Sumnja se da je unuk OPLJAČKAO DEDU, a onda njega i sestru izmasakrirao SEKIROM! FOTO
Foto: Kurir.rs/S.S.

krvavi zločin

OVO JE UBIJENI DRAGAN IZ ZMAJEVA: Sumnja se da je unuk OPLJAČKAO DEDU, a onda njega i sestru izmasakrirao SEKIROM! FOTO

Crna Hronika -

Ovo je Dragana Manojlovića (74) koji je pronađen mrtav zajedno sa svojom sestrom od ujaka Zorom Dakić (83) u porodičnoj kući u u ulici Radoja Domanovića u Zmajevu. Sumnja se da su oboje ubijeni sekirom, jer su na telima nastradalih pronađeni tragovi povreda nastalih od ovog oruđa.

Sumnja se da je dvostruko ubistvo počinio unuk M. P. (29) nastradalog dede.

Dragan M., drvostruko ubistvo, Zmajevo, sekira, Dragan Manojlović, ubistov
foto: Kurir.rs/S.S.

Operativci iz Vrbasa i Novog Sada danas su obavili razgovor sa devojkom osumnjičenog. Kako Kurir saznaje ubijeni se bavio poljoprivredom, a juče nije došao na sahranu svoje rođene sestre.

Rodbini je to bilo čudno i alarm da nešto nije u redu. Pozvali su odmah Draganovu ćerku da je pitaju šta je sa njim, zašto se ne javlja i zašto nije bio na sahrani.

Zmajevo, unuk, ubistvo, Dvostruko Ubistvo, Marko Polovina, Dragan M., Zora D.
foto: Printscreen/Facebook

Draganova ćerka je onda sinoć pozvala policiju i rekla da joj se otac ne javlja na telefon, a da živi sam. Policija je oko 23 časa obila kuću i unutra zatekla dva tela, sa povredama i vidljivim tragovima krvi.

02:04

STRAVA I UŽAS U ZMAJEVU KOD VRBASA: Tela brata i sestre nađena u kući, u lokvi krvi, sumnja se na dvostruko ubistvo sekirom

- Pre par meseci deda Draganu je nestalo iz kuće 20.000 evra. Odmah je posumnjao na unuka. Ušao je u raspravu sa njim. Čak je podneo i krivičnu prijavu protiv njega.

Nakon neviđenog masakra za koji je osumnjičen da ga je počinio najverovatnije pre dva dana, on je ukrao automobil i pobegao. Njegov mobilni telefon je isključen - kaže naš izvor blizak istrazi.

Na ulaznim vratima kuće razbijeno je staklo, pa se pretpostavlja da je osumnjičeni slomio kako bi lakše ušao u kuću sa namerom da ućutka dedu.

Kurir.rs/S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track