Foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

OD NJIH NIŠTA NE MOŽE DA IZNENADI

RASKID KIM KARDAŠIJAN JE IZLAŽIRAN?! Svi misle da je to MASLO NJENE MAJKE, a evo šta se krije iza svega! Hoće da zataškaju BRUKU!

Pop kultura

Nekad najomraženija članica porodice Kardašijan, Kloi Kardašijan, i njen bivši partner, košarkaš Tristan Tompson, postali su roditelji svog drugog deteta, javlja magazin People.

Kloi i Tristanu sina je rodila surogat majka, a vest o drugoj trudnoći izašla je u javnost u julu ove godine, nakon čega je Kloi bila meta ismevanja i oštrih kritika na internetu.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, Tristan i Kardašijanka već godinama svoju vezu drže na tankom ledu, a za sve je kriv Tristan, koji je Kloi prevario nebrojeno puta, a ona mu je svaki put oprostila. Iako niko ne zna šta će Kloi na kraju odlučiti i koliko će dugo trajati njihova ljubavna agonija, par trenutno nije zajedno, a vest kako uprkos svemu čekaju drugo zajedničko dete šokirala je javnost.

''Ne poštuje sebe... Ne znam kako je ovo mogla da dozvoli nakon toliko razočarenja'', glase komentari na Tviteru.

foto: Profimedia

Par već ima jedno dete, ćerkicu Tru, a na sam dan njenog rođenja Kloi je saznala za partnerovo neverstvo putem društvenih mreža.

A da novostima u porodici Kardašijan nema kraja, potvrdila je to i Kim Kardašijan, koja je baš u isto vreme odlučila i da prekine vezu s partnerom Pitom Dejvidsonom.

foto: Printscreen/Instagram

Kim i Pit bili su zajedno devet meseci, a iako su ove vesti tek nedavno odjeknule društvenim mrežama, pratioci su već sigurni da je ovo samo još jedno maslo njihove poznate majke Kris Džener, te da su Kim i Pit raskinuli kako bi preusmerili pažnju s Kloi i odbranili je od ponovnih napada nakon rođenja sina.

(Kurir.rs)

Bonus video: