OVO JE GORE OD ŠPANSKE SERIJE: Ceo svet je U ŠOKU zbog toga s kim Kloi Kardašijan čeka DRUGO DETE! Ne možete da zamislite!
Foto: Printskrin

NIKOM NIŠTA NIJE JASNO

OVO JE GORE OD ŠPANSKE SERIJE: Ceo svet je U ŠOKU zbog toga s kim Kloi Kardašijan čeka DRUGO DETE! Ne možete da zamislite!

Pop kultura -

Obožavatelji čuvenog klana Kardašijan-Džener šokirali su se kada je TMZ objavio da Kloi Kardašijan očekuje drugo dete putem surogata sa svojim bivšim partnerom Tristanom Tompsonom. Naime, Tompson je opet varao Kloi dok su bili u vezi, a jednoj od ljubavnica je čak i napravio dete.

Turbulentna veza Kloi i Tristana traje od 2016.

Turbulentna veza ovog para traje od 2016. godine, a tokom tog perioda nekoliko puta su raskidali i mirili se. Tristan s Kloi Kardašijan ima četvorogodišnju ćerku Tru, a osim nje košarkaš ima još dva sina - petogodišnjeg Prinsa, kog je dobio s manekenkom Džordan Krejg i šestomesečnog Tea, kog je dobio s fitnes modelom Marali Nikols.

Kloi Kardašijan, Tristan Tompson
foto: Profimedia

Viđen kako ulazi u hotelsku sobu nepoznate žene

Kloi i Tompson su prvi put javnosti dali do znanja da su par na zajedničkom odmoru u Meksiku 2016. godine. U septembru 2017. godine otkriveno je da Kloi čeka svoje prvo dete s poznatim košarkašem. Samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da rodi ćerku Tru, mediji su objavili fotografije, ali i video zapis u kojem Tristan ljubi drugu ženu.

Nakon tog incidenta viđen je još u par navrata kako ulazi u hotelsku sobu druge žene. Kloi je nakon porođaja, kojem je košarkaš prisustvovao, odlučila da mu oprosti neveru, te obavestila javnost da do raskida neće doći i da će zajedno odgajati dete.

Prevario ju je s najboljom prijateljicom njene sestre

Međutim, kap koja je prelila čašu bila je kada je Tristan prevario Kloi u februaru 2019. godine s Džordin Vuds, tadašnjom najboljom prijateljicom njene sestre, Kajli Džener. Ostavila ga je, ali su se opet na kratko pomirili u 2020. godini tokom pandemije koronavirusa.

Kasnije su otkrili kako planiraju da idu na vantelesnu oplodnju u nadi da će dobiti još jedno dete, ali su zatim ponovo raskinuli u junu 2021. godine, a nakon što je on viđen kako ulazi u spavaću sobu s tri žene na svojoj rođendanskoj zabavi.

Kloi Kardašijan, Tristan Tompson
foto: Profimedia

Parnica za utvrđivanje očinstva

U decembru 2021. otkriveno je kako se protiv Tompsona vodi parnica za utvrđivanje očinstva, te je on naknadno priznao da je dete njegovo. Javno se izvinio Kloi, a njih dvoje su tada ponovo okončali svoju vezu. Kloi, doduše, nije razjasnila kada su tačno raskinuli svoju vezu, ali je u junu ove godine TMZ objavio kako je ona u novoj vezi s jednim preduzetnikom, koju ona nije potvrdila.

Kloi Kardašijan, Tristan Tompson
foto: Profimedia

Surogat majka rodiće im drugo dete

Poslednji u nizu zaplet u njihovoj romansi dogodio se juče, 13. jula, kada je TMZ objavio da Kloi Kardašijan očekuje drugo dete s Tristanom. Dete bi za koji dan trebalo da rodi surogat majka. Ovu informaciju je Kloi potvrdila.

Fanove je ova vest iznenadila, pa tako pišu: "Tužna sam zbog nje. Očito je nisu naučili samopoštovanju. Potpuno razumem zašto se toliko trudila da održi svoju porodicu na okupu, ali ovo je jednostavno tužno''. ''Neverovatno, nemam reči'', piše treći korisnik.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

02:30

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track