KIM KARDAŠIJAN RASKINULA S 14 GODINA MLAĐIM DEČKOM: I dalje se VOLE, ali ne mogu da budu ZAJEDNO, a evo i zašto!
Foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

ODLUČILI DA SE RASTANU

KIM KARDAŠIJAN RASKINULA S 14 GODINA MLAĐIM DEČKOM: I dalje se VOLE, ali ne mogu da budu ZAJEDNO, a evo i zašto!

Pop kultura -

Starleta Kim Kardašijan i komičar Pit Dejvidson raskinuli su ove nedelje devetomesečnu vezu.

- Kim i Pit su odlučili da budu prijatelji. Puni su ljubavi i poštovanja jedno za drugo, ali su shvatili da veza na daljinu i njihovi prenatrpani rasporedi čine da veza veoma teško opstaje - kaže za Page Six izvor blizak porodici Kardašijan.

Drugi izvor pak dodaje da je raskida doprinela i razlika u godinama.

Pit Dejvidson, Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Pit Dejvidson (28) provodi mnogo vremena radeći na filmu u Australiji, dok je 41-godišnja Kim majka četvoro dece, koja je rastrzana između biznisa i podeljenog starateljstva sa bivšim suprugom Kanjeom Vestom u Los Anđelesu.

Iako su Kardašijan i Vest tokom proteklih meseci imali javne svađe, izvor navodi da to nije razlog raskida s Dejvidsonom.

- Proces razvoda ide napred, a oni se fokusiraju na zajedničko roditeljstvo - dodaje jedan od izvora.

Kim Kardašijan, Pit Dejvidson
foto: Profimedia

Neočekivana romansa Kim Kardašijan i Pita Dejvidsona počela je nakon njenog inauguracionog gostovanja na "SNL" početkom oktobra 2021. godine. Ubrzo nakon toga, njih dvoje su viđeni kako se drže za ruke na toboganu pre nego što su otišli ​​na različite sastanke u Njujorku.

Izvor je tada rekao da je rijaliti zvezdi pažnju privukao ovaj smešni čovek, ali na njihov odnos nisu odmah stavljene nikakve etikete.

Dejvidson je potom otišao u Los Anđeles da proslavi svoj 28. rođendan sa Kardašijan i njenom majkom, Kris Džener. Njih troje su čak nosili odgovarajuće SKIMS pidžame, što je dodatno podgrejalo sumnje o njihovoj romansi. Da su zvanično par potvrđeno je 18. novembra. Međutim, Kim je sačekala do marta da objavi Dejvidsonovu fotografiju na svom Instagram profilu. U aprilu su se prvi put pojavili u javnosti na Huluovoj premijeri filma "The Kardashians".

Kim Kardašijan, Pit Dejvidson
foto: Profimedia

Tokom veze, Kardašijan i Dejvidson su išli na brojne odmore, od kojih je većina bila na egzotičnim destinacijama. Osim toga, Dejvidson se toliko vezao za njenu decu da je istetovirao njihove inicijale na vratu.

O Dejvidsonu se čak govorilo i u prvoj sezoni serije "Kardashians", tokom koje je Kim detaljno opisala njihovu vezu oko nege kože i šalila se o njihovom seksualnom životu.

On će se fizički pojaviti tokom druge sezone. Međutim, u ovom trenutku nije jasno da li će i njihov raskid biti prikazan.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:30

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track